Szerintetek mennyiért ciki tankolni benzinkúton?
#14:
Oda van írva a kérdésbe, hogy "( a kérdés csak autóra vonatkozik, nem motorra, robogóra, kannára vagy bármi ilyesmire)".
Nehany honapig voltam benzinkutas kb 5 evvel ezelott. Emlekszem volt olyan aki csak 200-300 forintert tudott tankolni mert annyi volt nala, volt aki 500 ert tankolt es olyan is volt akinek annyi benzin se volt a kocsijaba hogy eljusson a benzinkutig, az uton leallt es ugy toltak be a benzinkuthoz az autot :D
Volt egy csalad akinek egesz normalis autoja volt, mindig mas vezette, volt amikor apuka, maskor anyuka, neha pedig a fiuk jott vele a benzinkutra. Mindig csak 1000ert tankoltak bele. 3-an osztoztak 1 auton es a kozeli varosba kb 1000 forintnyi benzinbol betudtak menni meg haza. Mindenki annyit tankolt amennyit hasznalta az autot, igy nincs az hogy apuka megtankolja 20-ert, az asszony es a gyerek meg elhasznalja a benzint.
Nem ciki ha keves penzert tankolsz, foleg ha az autot nem csak te vezeted hanem pl a parod akivel nem vagytok kozos kasszan. En mikor Magyaroszagon laktam akkor mindig teletankoltam az automat mert a sajatom volt, mas nem ment vele rajtam kivul es igy jobb mert nem kell annyiszor megallnom a kuton.
nah a legcikisebb sztori 6 èv alatt, múlthèten:
jobb oldalt van a tankom. tele a benzinkút. felszabadul egy àllàs, de olyan ami a kocsi bal oldalàn van. mondom magamba à nem gàz àthúzom... (ha betolatok az nehezebb)Aha èpp hogy àtèrt. Ràküldöm a benzint, hàt nem jött össze... lelocsoltam a kocsit...187 ft ot fizettem... majd nemes egyszerűsèggel megfordultam ès jèèè.... azonos oldalon volt a tank, ès cső, ès tudtam tankolni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!