Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyiért ciki...

Szerintetek mennyiért ciki tankolni benzinkúton?

Figyelt kérdés
Úgy értem ezt a kérdést, hogy amennyiért tök felesleges/ciki bemenni tankolni. ( a kérdés csak autóra vonatkozik, nem motorra, robogóra, kannára vagy bármi ilyesmire)

2021. aug. 22. 18:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
Shell kúton láttam olyat kiírva, hogy a minimális kiszolgálható mennyiség 4 liter. Egyszer elfeledkeztem róla, hogy a nálam levő kannába is akartam plusz két litert tankolni (fűkaszába, egész idényre előre). Ez fizetés után jutott eszembe. Elmondtam a kutasnak, hogy mit szeretnék. AZt mondta, akár 5 forint értékben is tankolhatok. A 4 liter csak úgy ki van írva. :-)
2021. aug. 22. 19:31
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
#10: Én a mostani kocsimat jó féltanknyi benzinnel vettem meg kereskedőtől (asszem 60 literes a tankom), úgyhogy ez nem áll meg.
2021. aug. 22. 19:42
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor kölcsönkkaptam egyik ismerősömtől a kocsiját. Mentem vele 40 km-t és tankoltam bele 2500-ért🤷‍♂️
2021. aug. 22. 20:32
 14/21 anonim ***** válasza:
67%
Én 1500-2000 forintért szoktam a fűnyírómhoz kannába benzint tankolni, annyira ciki, jujujuj...
2021. aug. 22. 20:35
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

#14:

Oda van írva a kérdésbe, hogy "( a kérdés csak autóra vonatkozik, nem motorra, robogóra, kannára vagy bármi ilyesmire)".

2021. aug. 22. 20:44
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Van amikor löködöm, hogy férjen bele ,de a Suzuki csak 1400 forintot kért és tele van.. akkor mindig kispénzű csórinak nézhetnek, de nem érdekel, néztek engem már nőnek is.
2021. aug. 22. 21:56
 17/21 anonim ***** válasza:
#15 igazda van, bocsi, legközelebb előbb végig olvasom a leírást is. :)
2021. aug. 22. 23:24
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nehany honapig voltam benzinkutas kb 5 evvel ezelott. Emlekszem volt olyan aki csak 200-300 forintert tudott tankolni mert annyi volt nala, volt aki 500 ert tankolt es olyan is volt akinek annyi benzin se volt a kocsijaba hogy eljusson a benzinkutig, az uton leallt es ugy toltak be a benzinkuthoz az autot :D

Volt egy csalad akinek egesz normalis autoja volt, mindig mas vezette, volt amikor apuka, maskor anyuka, neha pedig a fiuk jott vele a benzinkutra. Mindig csak 1000ert tankoltak bele. 3-an osztoztak 1 auton es a kozeli varosba kb 1000 forintnyi benzinbol betudtak menni meg haza. Mindenki annyit tankolt amennyit hasznalta az autot, igy nincs az hogy apuka megtankolja 20-ert, az asszony es a gyerek meg elhasznalja a benzint.

Nem ciki ha keves penzert tankolsz, foleg ha az autot nem csak te vezeted hanem pl a parod akivel nem vagytok kozos kasszan. En mikor Magyaroszagon laktam akkor mindig teletankoltam az automat mert a sajatom volt, mas nem ment vele rajtam kivul es igy jobb mert nem kell annyiszor megallnom a kuton.

2021. aug. 22. 23:57
 19/21 anonim ***** válasza:
88%

nah a legcikisebb sztori 6 èv alatt, múlthèten:

jobb oldalt van a tankom. tele a benzinkút. felszabadul egy àllàs, de olyan ami a kocsi bal oldalàn van. mondom magamba à nem gàz àthúzom... (ha betolatok az nehezebb)Aha èpp hogy àtèrt. Ràküldöm a benzint, hàt nem jött össze... lelocsoltam a kocsit...187 ft ot fizettem... majd nemes egyszerűsèggel megfordultam ès jèèè.... azonos oldalon volt a tank, ès cső, ès tudtam tankolni....

2021. aug. 27. 20:02
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem áthúzgálni a túloldalra amióta szedánom van mert az első ilyen alkalommal össze is karcoltam a csomagtérajtót😢😭😭
2021. aug. 28. 06:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!