Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kredit a fotozz.hu-n?

Kredit a fotozz.hu-n?

Figyelt kérdés
most regisztráltam a [link] és szeretnék feltölteni saját képeket, de azt irja, hogy nincs elég kreditem. hogy tudok szerezni? - nem törlöm magam. a kérdésre kell a válasz.
2010. aug. 29. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Az ilyen oldalakon általában emelt díjas sms küldésével szerezhetsz krediteket.
2010. aug. 29. 22:49
 2/6 anonim válasza:
10%
Az előző nagyon okos volt... úgy szerezhetsz, hogy értékeléseket írsz más képekre (talán 5-höz kell írni hogy föltehesd az első képed ha jól emlékszem...).
2010. aug. 29. 22:55
 3/6 anonim ***** válasza:
65%

Második válaszoló van valami problémád????????

Javaslom olvasgass át ilyen oldalakat, és akkor rájössz, hogy igaz amit írtam...

2010. aug. 29. 23:19
 4/6 A kérdező kommentje:
miért? mit irtál?
2010. aug. 30. 13:14
 5/6 A kérdező kommentje:
mm.. hogyan tudok értékelni? minden elvan dugva ezen az oldalon.. nagyon.
2010. aug. 30. 13:18
 6/6 anonim válasza:

mind a ketten hülyeséget mondtak neked :) vagyis a második válaszolónak volt valami fogalma de az elsőnek semmi :)

ha még érdekel mert elég rég írtad már a kérdést:/

ha regisztrálsz 0,9 kredittel indulsz annyi van alapból. egy kép feltöltéséhez 1 kredit kell. kreditet úgy lehet szerezni hogy más képéhez írsz véleményt és értékeled de nem elég csak egy két szavasat írni ki kell fejteni... ha úgy látják hogy hasznos amit írtál akkor kapsz egy kreditet és ha a kép készítője nagyon nagyra értékeli a véleményed akkor akár többet is kaphatsz vagy esetleg más tagok is utalhatnak át neked ha megsajnálnak de amúgy minden részletesen le van írva a szabályzatba nem kell sehova sem semmi emelt díjas smst küldened :)

remélem méh tudtam segíteni mert már elég rég volt mikor a kérdést írtad :)

2011. okt. 11. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!