Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Új jogosítvány rendszer!...

Új jogosítvány rendszer! Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Szóval, amikor elkezdtem a jogsit, új személyit kellett csináltassak (mivel a régi lejárt) így azt a képemet rakják majd a jogsimra. Az autós suliban sincsenek nagyon képben ezzel, mivel ez tényleg új még nekik is. Ma el voltam a kormányablakban, de nekem nem volt ügyfélkapum eddig. Semmi gond, létrehozott az ügyintéző egyet. Azt mondta, elvileg arra kéne egy kódot (asszem) kapjak, amivel bemegyek, és már kapom is a jogsi papírt.

Azóta semmi e-mail, üzenet.

Valaki tudja hogyan működik ez?

(Hétfőn volt a forgalmivizsgám ha ez segít valamit)

2021. aug. 18. 16:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Valamit nagyon kevertetek az ügyintézővel. Ott helyben tudott volna fotót csinálni, és kiállítani az igazolást, amivel már vezethetnél.

Ügyfélkapu regisztráció hasznos, de nem feltétel.

2021. aug. 18. 17:06
 2/13 A kérdező kommentje:

Nem csinált képet, amiatt hogy ne az legyen hogy a két jogsi üsse egymást (ergó egymást érvénytelenítsék)

Papíron készülőben van, de mégse

2021. aug. 18. 17:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

"két jogsi üsse egymást"

Fogalmam sincs miről beszélsz.

2021. aug. 18. 17:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Menj be holnap, és csináltass jogsit. Helyben lefotóznak, vagy felhasználják a korábban készített fotót, ez az ő dolguk.

Ügyfélkapu regisztrációt meg hanyagold, mert túl bonyolult neked ez az egész.

2021. aug. 18. 17:23
 5/13 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt találtam

2021. aug. 18. 17:43
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ügyfélkapun keresztül időpontot tudsz foglalni és arra kapsz egy kódot, vagyis sorszámot, amivel majd szólítanak.

Mivel időpont foglalás nélkül is lehet már ügyet intézni, ennek semmi értelme.

Beviszed a papírokat és el kell, hogy intézzék.

Én a múlthéten voltam hosszabbítani és fényképpel együtt talán 10 percig tartott az ügyintézés, 3 nap múlva pedig megjött az új jogsi.

2021. aug. 18. 17:46
 7/13 anonim ***** válasza:
53%

A lakosság nagy része nem tudja kezelni az internetet, nem tudnak online ügyet intézni.

Te se bonyolítsd magadnak

2021. aug. 18. 17:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Valamit nagyon benéztél.

Az okmányirodában a helyszínen csinálnak rólad egy fotót és az adott igazolványba azt teszik.

Mellesleg a jogosítvány/személyi igazolvány/útlevél...stb. okmányok készítésének, semmi közük egymáshoz.

2021. aug. 20. 13:25
 9/13 anonim ***** válasza:

A kettőnek semmi köze egymáshoz. Tök mindegy, milyen kép van a személyi igazolványodban, nem kell a jogosítványon is ugyanannak lennie.

Jól is néznénk ki... a személyi igazolványom majdnem 10 éve készült, a jogsi meg friss, nyilván nem egy 10 éves képet raktak rá, hanem lefényképeztek, amikor a jogosítványt igényeltem.

2021. aug. 20. 14:04
 10/13 A kérdező kommentje:
#9 de nekem idei a személyim
2021. aug. 20. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!