Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy van az hogy sok ember...

Hogy van az hogy sok ember vezet jogosítvány nélkül, akár évek óta is, de soha nem kapják el?

Figyelt kérdés
Nem értem ez hogy van hogy az ilyet még véletlenül sem igazoltatjàk. Ennyire szerencsések? Vagy esetleg valahogy meg lehet nézni hol vannak a rendőrök esetleg valami appal vagy nem tudom és akkor azokat a helyeket kerülik? Lehet hülyeség de akárhogy gondolkodom sem értem, ennyire szerencsések? Én meg ki se merek menni autóval amíg nem vegzek a jogsi szerzésel.

2021. aug. 15. 08:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kijárási tilalomkor állítottak meg 3-szor is este fél 10 körül.

Se előtt se utána. 22 éve van jogsim.

2021. aug. 15. 17:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Az igen de januárban azt olvastam be kemenyitenek. Most már börtön is járhat jogsi nélkül vezetésért? Az igaz?
2021. aug. 15. 18:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Igaz, de csak akkor bűncselekmény, ha eltiltás alatt vezetsz. Akkor biztosan börtön jár érte, ha viszont eleve nincs jogosítványod, akkor szabálysértés, amiért valószínűtlen, hogy börtönt adnak.
2021. aug. 15. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!