Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy van az hogy sok ember...

Hogy van az hogy sok ember vezet jogosítvány nélkül, akár évek óta is, de soha nem kapják el?

Figyelt kérdés
Nem értem ez hogy van hogy az ilyet még véletlenül sem igazoltatjàk. Ennyire szerencsések? Vagy esetleg valahogy meg lehet nézni hol vannak a rendőrök esetleg valami appal vagy nem tudom és akkor azokat a helyeket kerülik? Lehet hülyeség de akárhogy gondolkodom sem értem, ennyire szerencsések? Én meg ki se merek menni autóval amíg nem vegzek a jogsi szerzésel.

2021. aug. 15. 08:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem 6 éve nem állított meg rendőr,van jogsim meg minden csak egyszerűen nem ellenőriznek. Szerencséjük van,van akit az első esetnél elkapnak
2021. aug. 15. 08:39
 2/13 anonim ***** válasza:
2%
igazoltatásnál adnak egy kis cash-t és meg van oldva a dolog, az utcánkban is van ilyen "ember" se jogsi,se műszaki, se biztosítás.
2021. aug. 15. 08:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
engem amikor megszereztem a jogsit utánna 2 évvel állítottak meg, azóta (4 éve) egyszer sem
2021. aug. 15. 09:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

11 év alatt 2x állítottak meg

egyik esetben sem kérték a papírokat, csakis szondát fújtam

igazából mindkettőt megúszhattam volna ha a belsőben megyek, mert a külső sávból intettek ki

2021. aug. 15. 09:08
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

18 éve vezetek, van a lábamban kb. 300-350 km legalább, ha nem több.

És elmondhatom, hogy random igazoltatásnak az esélye nulla közeli.

Eddig az alábbiak miatt állítottak meg közúti ellenőrzésre:

1. szórakozóhelyről kikanyarodva, drograzzia volt, átkutatták hevenyészetten a kocsit is

2. Első rendszám nem volt fent

3. Nem voltam bekötve

4. Traktor + pótkocsival voltam viszonylag fiatalon

Tehát mindegyik esetben előre jól látszó indok miatt vettek ki. Ha nincs semmi kirívó és nem történik szabályszegés szinte nulla a valószínűsége a véletlenszerű igazoltatásnak

2021. aug. 15. 09:39
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Engem 20 év alatt 3x állítottak meg. Ebben mondjuk szerintem az is benne van, hogy főleg Budapesten közlekedek, és éjszaka ritkán. Kevés a rendőr arra az iszonyatos mennyiségű kocsira, ami itt van.
2021. aug. 15. 09:40
 7/13 anonim ***** válasza:
95%

több, mint 10 évet vezettem igazoltatás nélkül

utána elkezdtem hajnalig bulizni, és egy éven belül 3x fújtam szondát

tehát: tudják, hogy mikor esélyes a szabályszegés és akkor ellenőriznek

2021. aug. 15. 09:44
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Mert ritka az egy adott útszakaszon belüli kollektív ellenőrzés. Legutóbb talán 4 éve állítottak meg minket egy vidéki városban: este 10-11 körül állt a főút mellett egy rendőrautó és minden arra járót igazoltattak.
2021. aug. 15. 11:34
 9/13 anonim ***** válasza:
91%

Engem 2x igazoltattak 3 év alatt. Egyszer út közben városban intettek ki.

Egyszer pedig autópálya pihenőből kifelé jövet, na mondom eddig rendőrt sem láttam pályán most meg pihenőben igazoltat... :D

2021. aug. 15. 12:20
 10/13 anonim ***** válasza:
91%
Engem 3 év alatt legalább 10-szer megállítottak, mindig szabályosan mentem, random igazoltatás volt mindegyik. Mondjuk akkor inkább éjszaka kocsikázgattam egyedül vagy haverokkal, úgy nagyobb eséllyel állítanak meg, ha rajtam kívül nincs senki az úton:D Amióta nem maradok kint sokáig, azóta talán egyszer állítottak meg, de felénk viszonylag gyakori, hogy megállnak valamelyik utcában, aztán integetnek a zseblámpával.
2021. aug. 15. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!