Benzinkút - a 8-as úton, még Székesfehérvár előtt, az AVIA automata benzinkútnál senkinek se volt még olyan érzése, hogy több litert mutat a számláló?
én most tankoltam ott először, de igen meglepett, mert kb 1/3 tankkal mentem oda, elvileg 40 l-es a tankom (renault Megane) és így 1/3-al is sikerült majdnem 41 litert beletankolnia.
őszintén kicsit gyanús, és ugye előre beadtam neki a 20 ezrest, aztán elgondolkodtatott, hogy akkor azt úgy kalkulálja, nehogy már vissza kelljen adni és benyeli az egészet?
ez egész egyszerűen képtelenség, én ebbe a kocsiba még 35-36 l-nél csak egyszer tudtam többet tankolni, amikor már nulla jelzésen mentem még vagy 50 km-t, és akkor is csak 38 l volt.
+ még így se mutatja a szintjező teljesen tele, pedig nyilván megszoktam már, hogy szokott állni a mutató, amikor "cseppre" tele van.
Másnak nem volt gyanús tapasztalata?
A leírtak alapján nekem inkább az üzemanyag szintjelző a gyanús.
Elég nagy büntetést kockáztatna a kút, ha ilyen lehúzásokkal próbálkozna.
Próbálj esetleg kannába tankolni, ha többször jársz arra.
Amúgy a üzemanyag tank kapacitásra kézikönyved tudna megfelelően infót adni, de pl. ez alapján nincs 47 liternél kisebb tankú Megane.
Biztos hogy nem jó a szintjelződ.
Most is inkább felakadt és lehet rövidesen megállt volna alattad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!