Taisho kérdése:
Elkezdtem a kreszt ,de eloszor mikor vezedtem sokat hibasztam es lefuladt a motor mindenki hibazik ani vezetni tanul?
Figyelt kérdés
2021. aug. 1. 15:57
1/7 anonim válasza:
Majd ha már sokat vezedtél, akor kevesebet hibászol és nem fulad le anyit a motor
2/7 anonim válasza:
Te hibászni szoktál?
Én inkább horgászom.
3/7 anonim válasza:
Mindenki. A telefonon meg van helyesírás ellenőrző, használd, ha nem akarsz nevetségessé válni!
4/7 anonim válasza:
Értem én hogy vezedtél meg hibasztam, de mit jelent itt a hi ?
5/7 anonim válasza:
2 ève vezetek. Ma reggel lefulladtam tolatáskor... 2hónapja nem fordult ilyen elő. Előtte lámpánál 2 *is. Vizsgán kèt lefulladásom volt. Mikor tanultam rengeteszer...
Ha èrzed hogy fullad told vissza a kuplungot fullra, qkkor megszűnik a kapcsolat, nem ugtik meg az autó, ès nem fullad le...nem muszály fullosan, de ha reflexből benyomod akkor van rá sanszod hogy nem fullad le, majd kezd újra engedni, max egy picit nagyobb gáz. De vigyázz túl nagy gáz ès kuplung leugrás a kerekek kipörgèsèt is eredmènyezheti...
6/7 anonim válasza:
amúgy gondolom a kèrdező papíron tanult írni... ott èn is jobb vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!