Ez a dinamós bicikli felszerelés megfelelő lesz?
Figyelt kérdés
Dinamó
Hátsó
Első
Ezeket találtam. Ezek kompatibilisek egymással? Boltról vélemények? Bármi ezzel kapcsolatban jöhet.
Kábel van hozzá, vagy külön kell venni?
És mielőtt jönnének a vannak ennél jobb minőségűek is kezdetű válaszok, havonta csak pár alkalommal tekerek sötétedés után ezért nekem nem éri meg drágábbat venni.
2021. júl. 31. 03:39
1/5 anonim válasza:
Én azzal jövök, hogy ne dinamósat vegyél. Hátulra egy led-es villogó kell, előre meg egy levehetős, amit levéve elemlámpaként is tudsz használni, de még jobb egy fejlámpa. A dinamónak az a nagy hátránya, hogy ha valamiért megállsz nincs világításod.
2/5 anonim válasza:
Így van, a dinamónak érdemi előnye nincs a mai elemek élettartama mellett. Ne vegyél ilyet.
3/5 anonim válasza:
Ne vegyél dinamósat. Szinte csak hátránya van: plusz súly, lassít, nem világít, ha megállsz.
Különösen ha keveset mész sötétben, hisz így az elemeket sem kéne túl gyakran cserélned.
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, ezt elfelejtettem leírni, de nem a rendes biciklire tenném, amivel melózni járok, hanem van egy '79-es Csepelem arra tenném fel. Ezért Csepel a hátsó és ezért "retrós" az első lámpa. A rendes biciklimen van led lámpa.
2021. júl. 31. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!