Mit kell tegyek ahhoz, hogy menetrendszerkesztő legyek?
Imádok menetrendet írogatni hobbiból, az egész főváros tömegközlekedésèt átírtam hobbiból.
Mi kell ahhoz, hogy ezt tudjam csinálni hivatalosan a volánnál, vagy a bkknál? Esetleg mávnál.
Mi ennek a szakmának a neve?
Tudnátok benne segíteni?
Köszi előre is, az építő jellegű válaszokat!
Közlekedésmérnöknek tanulj tovább.
Köszönöm a válaszokat!
#1 Ez a mániám.
#2; #3 Köszönöm a válaszokat. A forgalmi rend irányító nem pl jelzőlámpákat programoz? Elnézést, még nagyon tudatlan vagyok a kérdésben. A meglepő az, hogy állást sem talólok, ami ilyen típusú.
Kell az a diploma hidd el!
Hány éves vagy, milyen végzettséged van most?
A mánia ide nem elég, kell egy kis tudás is, mert nem annyiból áll a dolog, hogy egy évben egyszer beírogatsz néhány számot egy táblázatba...
#6, most érettségiztem, de még letehetek új tantárgyat, ha kell. tisztában vagyok mindennel kapcsolatban, én így ezekkel együtt szeretném ezt végezni.
Tudás? Hát figyelj, pont ezaz hogy nem tudom milyen szinten tudom ezt.
sofőröket, pénzt, utasforgalmat, pihenőidőt kell figyelembe venni, ehhez nem tudom, hogy valóban kell-e diploma.
Viszint, ha az kell akkor inkább érdemes más felé elhelyezkednem, úgy gondolom.
"sofőröket, pénzt, utasforgalmat, pihenőidőt kell figyelembe venni"
Az utasforgalom kivül egyiknek sincs köze a menetrendhez és a menetrend szerkesztéshez :D
Dolgoztam a MÁVnál elég sokat, ismertem a srácokat akik a menetrenddel foglalkoztak, mindegyiküknek volt legalább egy diplomája. Az a munkakör nem is tölthető be állami felsőfokú végzettség nélkül! Plusz még vasúti felsőfokú végzettség is kell.
Ma egy érettségi már teljesen alap dolog, gyakorilatilag nagyon kevés munkakör van amit nélküle be lehet tölteni.
Van a MÁVnál öszöntdíj program
menj el, csak tanulni kell és még pénzt is kapsz érte és legy egy normális állásod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!