Városi vezetés oktatásban ha csak szenvedek és sok hibát követek el akkor nem való nekem ez a vezetés?
Szia
Annak idején nekem is, nagyon bénán ment a vezetés, kb úgy voltam mint most te. 70 órát vezettem mire meglett a jogsim. Én is azt hittem, hogy nem nekem való, de aztán szépen lassan belejöttem. Amikor meglett a jogsim, utána is bénán ment, de aztán vettem folyamatosan ès azt vettem èszre, hogy egyre kevesebbet hibázok, egyre jobban élvezem a vezetést. Szóval véletlenül se add fel!
Nincs ezzel baj. Nyugi. Más is van így ezzel. Én nő vagyok, de nekem is nehezen ment. Igaz 32 évesen kezdtem. Most már egész jól megy. Nekem kb a 15. óráig nem mentek a körforgalmak. Igazából a mozdulat nem ment. Mindig belenyúlt az oktató.
A 16. órára úgy mentem, hogy nem érdekel. Majd megtanulom, úgysem lesz elég a 30 óra tehát van időm megtanulni. Láss csodát, a 16. órától már ment.
Egyébként tudnék még mesélni. Szívesen mesélek ezt azt privátban, ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!