Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Keróra lehet rakni rendszámot?...

Keróra lehet rakni rendszámot? Vagy büntetnének érte?

Figyelt kérdés
Egy lejárt nem magyar rendszámot. Elvileg nincs semmi belőle, kocsira tudomm hogy nem szabad.
2010. aug. 27. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Biztos hogy nem szabad, mert ha belegondolunk, akkor a hatóság azt látja hogy egy külföldi rendszám van a szemük előtt. De mi az a keró? szerintem ezt nem tudja mindenki.
2010. aug. 27. 19:46
 2/4 anonim válasza:
én motorra tippelek de én se tudom.
2010. aug. 27. 19:51
 3/4 A kérdező kommentje:
bicaj :)) Nem gondoltam hogy kifog rajtatok :)
2010. aug. 27. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Az a helyzet hogy az a kresz változás dolog is igen nagy hangsúlyt fektet a rendszámra, én most nem tudok fejből idézni szabályt és utánanéztem a változásoknak is de nyilván nem jegyzünk meg mindent, de olvastam olyanról is hogy kerékpárra rendszámot vagy a totalcar vagy a vezess.hu-n, ha van kedved keresd meg (az mindenképp csak majd lesz valmikor). Ha összetalálkozol a hatósággal szerintem meg fogják kérdezni hogy honnan szedted azt a külföldi rendszámot. Szerintem ha nem nagyon fontos, nem kell arra a kerékpárra rendszám mig nem kérik. Lehet nem is kellesz.
2010. aug. 27. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!