Defekt javító spray meddig marad hatásos biciklinél vagy babakocsinál használva?
Nem hosszútávra valóak ezek. Se biciklinél, se autónál, se más keréknél. Ez arra jó hogy defekt esetén akkor per pillanat feltudd annyira pumpálni vele a kereket úgy hogy benn is maradjon a levegő ha csak pici lyuk van amit a benne lévő anyag kitölt hogy a célodig eltudj menni vele normálisan és kibírja pár napig ameddig cseréled. Hosszútávra nem jó ez, és valószínűleg fel sem tudod majd újra pumpálni vele a kereket mert a szelepet is eltudja tömíteni piszokul.
Én egyszer a munkábajárós bicajomnál használtam ilyen sprét amikor defektet kaptam, akkor kínomba a közeli barkács boltba vettem egy ilyet mert 10 km-t tolni nem akartam a bicajt. Megvettem fel is használtam rögtön, jónak jó volt eltekertem vele hazáig de nem volt tökéletes keveselltem a nyomást, rá akartam pumpálni hogy legalább hétvégéig kihúzzam vele de esélytelen volt mert a szelepet is betömte teljesen. Mivel leengedni sem tudtam annyira sem hogy lekapjam a felniről így kénytelen voltam átszúrni a kereket hogy lebírjam venni de ahogy néztem a belsőt végig bele volt rakódva a kitöltő anyag bele volt kötve az egész, tehát a belső az ment a kukába egy az egybe. Jó volt nekem itthon tartalék csak hosszútávon nem jó megoldás ez a defekt javító spré, de arra jó hogy ha útközbe ér ilyen gond akkor ideiglenesen megoldást jelent ez a cucc.
Babakocsinál szerintem ugyanaz lenne az eredmény nem lenne hatásos hosszútávra de pár napig megoldja a gondot. Én tömör gumi kerekűt választanék, vagy tömör gumivá kell alakítani és akkor azzal nem lesz gond.
Babakocsi kereke üreges? Ma is tanultam valamit.
Biciklinél a célja ilyeneknek az hogy elérj egy közeli szervizbe, biztonságba, ne a semmi közepéről kelljen hazacipelni a járművet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!