Volt aki ivott forgalmi vizsga elott?
Figyelt kérdés
Volt ismerosom aki azt mondta hogy a tobbszori bukasa utan ez segitett.
Nem reszegre innam magam csak egy feles egy oraval elotte. Volt aki igy ment vizsgazni?
2021. júl. 7. 22:35
2/10 anonim válasza:
Remélem ezt nem gondolod komolyan. NE igyál vezetés előtt, semennyit, se vizsga előtt, se egyébként...! Ha ennyire izgulsz, inkább vegyél még néhány órát gyakorolni, de így ne vezess.
3/10 anonim válasza:
Aki igen tegyen meg egy szívességet: NE VEZESSEN SOHA. Autóvezetés veszélyes üzem.
4/10 anonim válasza:
Vizsga előtt nem, de forgalmi órára becsúszott egy nagyfröccs egyszer.
Oktató hívott szombaton hogy szabad lett, akarok-e menni.
Nem szépítem, mentem. Majd ő úgyis befékez, ha nagy hülyeséget csinálnék.
Ezt sem szépítem: enyhe spicces állapotban nyilván könnyedebben ment a vezetés.
Ezt az egy sör/fröccs toleranciát engedném itthon is. Sokak szerint akkor kisujj/kar, még rosszabb lenne a sofőrök hozzáállása, ezt nem tudom.
Kérdező, ha kicsit el szeretnéd lazítani az idegeidet, próbálj meg esetleg arra való teát. Sokaknak az is segített.
5/10 anonim válasza:
Ez butaság. Nem a pia segített neki.
6/10 anonim válasza:
Ha kifogsz egy törekvőbb vizsgabiztost, akkor kónnyen bíróságra kerülhetsz. Nem ittas vezetésért, hanem mert hivatalos dokumentumot írtál alá arról, hogy em ittál.
7/10 anonim válasza:
Ne igyál, ha kocsiba ülsz... Ha az nélkül nem megy a vizsga, akkor nem való neked a jogsi.
8/10 anonim válasza:
Párom anyja, kb 45 évvel ezelőtt :) Oktató mondta hogy látja hogy jól vezet, de nagyon izgul, igyon egy felest. Sikerült a vizga :)
9/10 anonim válasza:
én nem de az oktatóm mondta, hogy volt ilyen tanulója.... akkor még nem volt zéro toleranci... hogy ez mennyire igaz vagy sem....
10/10 anonim válasza:
Vizsgára nem így mentem hanem benyugtatózva, kedély javítóval. Vezetés órára viszont mentem másnaposan vagy úgy hogy előtte kábítószereztünk otthon. Sokkal nyugodtabb úgy az ember valóban. De a piát megérzik rajtad. Teázz vagy vegyél be nyugtató citromfű kapszulát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!