Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Volt aki ivott forgalmi...

Volt aki ivott forgalmi vizsga elott?

Figyelt kérdés

Volt ismerosom aki azt mondta hogy a tobbszori bukasa utan ez segitett.

Nem reszegre innam magam csak egy feles egy oraval elotte. Volt aki igy ment vizsgazni?

2021. júl. 7. 22:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Még szép vizet ittam
2021. júl. 7. 22:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Remélem ezt nem gondolod komolyan. NE igyál vezetés előtt, semennyit, se vizsga előtt, se egyébként...! Ha ennyire izgulsz, inkább vegyél még néhány órát gyakorolni, de így ne vezess.
2021. júl. 7. 22:40
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Aki igen tegyen meg egy szívességet: NE VEZESSEN SOHA. Autóvezetés veszélyes üzem.
2021. júl. 7. 22:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Vizsga előtt nem, de forgalmi órára becsúszott egy nagyfröccs egyszer.

Oktató hívott szombaton hogy szabad lett, akarok-e menni.

Nem szépítem, mentem. Majd ő úgyis befékez, ha nagy hülyeséget csinálnék.

Ezt sem szépítem: enyhe spicces állapotban nyilván könnyedebben ment a vezetés.

Ezt az egy sör/fröccs toleranciát engedném itthon is. Sokak szerint akkor kisujj/kar, még rosszabb lenne a sofőrök hozzáállása, ezt nem tudom.

Kérdező, ha kicsit el szeretnéd lazítani az idegeidet, próbálj meg esetleg arra való teát. Sokaknak az is segített.

2021. júl. 7. 23:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez butaság. Nem a pia segített neki.
2021. júl. 8. 06:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha kifogsz egy törekvőbb vizsgabiztost, akkor kónnyen bíróságra kerülhetsz. Nem ittas vezetésért, hanem mert hivatalos dokumentumot írtál alá arról, hogy em ittál.
2021. júl. 8. 06:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne igyál, ha kocsiba ülsz... Ha az nélkül nem megy a vizsga, akkor nem való neked a jogsi.
2021. júl. 8. 07:34
 8/10 anonim ***** válasza:
58%
Párom anyja, kb 45 évvel ezelőtt :) Oktató mondta hogy látja hogy jól vezet, de nagyon izgul, igyon egy felest. Sikerült a vizga :)
2021. júl. 8. 08:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
én nem de az oktatóm mondta, hogy volt ilyen tanulója.... akkor még nem volt zéro toleranci... hogy ez mennyire igaz vagy sem....
2021. júl. 8. 22:29
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Vizsgára nem így mentem hanem benyugtatózva, kedély javítóval. Vezetés órára viszont mentem másnaposan vagy úgy hogy előtte kábítószereztünk otthon. Sokkal nyugodtabb úgy az ember valóban. De a piát megérzik rajtad. Teázz vagy vegyél be nyugtató citromfű kapszulát.
2021. aug. 4. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!