Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit csináljak,ha forgalmi...

Mit csináljak,ha forgalmi vizsga előtt vagyok és egyszerűen nem jönnek össze a parkolási manőverek?

Figyelt kérdés
1.vizsgám bukó volt igazából ott hibátlanul sikerült a parkolás előre párhuzamost húztam az ment meg még talán a hátramenetes párhuzamost is úgy érzem ,hogy megy jól vezettem nem is ezen buktam csak sajnos bekerültem egy ismeretlen helyzetbe.A merőleges parkolásokat ,viszont nem sikerül eltalálnom.Balra és jobbra előrét úgy magyarázza az oktató ,hogy ugye két autó közé kell beállnom és ha a közelebbi autó első lámpájánál nagyon kicsit túlhaladt a vállam akkor forgassam a kormányt.De alapból is teljesen előre van tolva az ülésem mert kicsi vagyok,ez nem befolyásolja?Jobbra hátra parkolást pedig úgy mondja,hogy ha a közelebbi kocsi első lámpáját metszi az én kocsim hàtsó ablakának 1/3-a akkor forgassam,viszont ezt se nagyon találom el ,meg szinte minden kocsi lámpája más alakú,vastagságú.Ti,hogyan csináljátok ezeket?
2021. júl. 2. 08:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Gyakorolni kell, mégis mit kellene csinálj.
2021. júl. 2. 08:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen már sokat gyakoroltam még fogok is csak arra vagyok kíváncsi,hogy ti mi szerint hajtjátok végre ezeket?
2021. júl. 2. 08:59
 3/8 anonim ***** válasza:
2021. júl. 2. 09:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem az oktatom a "Parkolj Viktoriaval" ajanlotta, giogle playerol letoltheto. De valojaban ezt csak gyakorlassal lehet elsajatitani.

Mi bealltunk egy helyre, szarul ment, mondtam oktatonak h akkor ujra ugyanitt, tobbszor raprobaltam ugyanarra a helyre, mindig figyeltem h elozoleg mi volt a hiba. Persze minden parkolasi szituacio mas, mashogy allnak az autol egyebb tenyezok stb.. Gyakorlas.

2021. júl. 2. 12:12
 5/8 anonim ***** válasza:

" ha a közelebbi autó első lámpájánál nagyon kicsit túlhaladt a vállam akkor forgassam a kormányt "

Hát hogy őszinte legyek több mint 30 éve kamionozok és személyautóból is van gyakorlatom , de ilyen instrukció után én se tudnék beállni.

Egyszerűen a két oldali tükröt kell megtanulni és abból mm-re belehet állni.

2021. júl. 2. 12:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen csak valaki gyakorlatias valaki elmeleti ember. Kerdezo inkabb elmeleti sikon mozog.
2021. júl. 2. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:

De a tolatás az gyakorlat, nem elmélet !!

Elméletben én is eltudom az űrhajót is vezetni.

2021. júl. 2. 14:17
 8/8 anonim ***** válasza:
De nem erted, mert valaki erzesre betudja tenni az autot, valaki meg koveti a a szokasos tanitasokat, hogy ha az auto ide er, oda er, latod a tukorben a masik rendszamtablajat akkor szedd ala stb.
2021. júl. 2. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!