Hogy léptetek túl a sikertelen forgalmi vizsgán?
Tegnap vizsgáztam, hogy ne csak a negatívumot írjam meglepődtem magamon, hogy milyen ügyesen vettem az akadályokat. Egy azonban sajnos kifogott rajtam, ami rend szerint órákon se sikerült és ott lett vége.. 😔 Most lelkileg engem is meglep, de teljesen összetörtem és nem tudom ezek után neki tudok-e úgy vágni a következőnek, hogy igenis sikerülni fog. Már pedig tudom, hogy ez fontos. Talán erre van a két hét szünet míg másodszorra megpróbálhatom, hogy összeszedjem magam. Most ez lehetetlennek tűnik..
Ti hogy tettétek túl ezen magatokat?
Szia! Hát ez nagyon emberséges volt tőle mit ne mondjak.. Nálam se közölték, hogy vége, de persze elég nyilvánvaló volt.. Vezethettem még utána amit nem tudok mire vélni, talán úgy vannak vele, hogy ez is gyakorlás. Nem tudom.
Szerintem ha nem ennyire egyértelmű a bukás mint nálam akkor kutya kötelessége lenne félreállítani. Esetleg az oktatónál kérdezz rá miért csinálta a vizsgabiztos! Mi volt az a hiba?
Fel a fejjel! Így egy hét távlatából sokkal pozitívabban állok a következő vizsgámhoz. Napról napra könnyebb lesz elfogadni.
"végül közölte, azért kellett megállnom, mert hogy az utca bal oldalán, a zebránál állt egy kamion, és mögüle kiléphetett volna egy gyalogos"
Nem egészen látom át a helyzetet. Valamelyik szembesávban állt a kamion? Takarta a rálátást?
Oktatód nem mondta utána, miért fékezett?
Az a baj ezzel, hogy ha az oktató hibázik, akkor is azt a benyomást kell keltened, hogy te képben vagy a szituval.
Mondani kellett volna, hogy nem tudod miért fékezett, hiszen nem jött senki, "Mehetünk tovább?"
Ehelyett leblokkolsz, aztán mellébeszélsz. Azt a benyomást kelti, hogy nem vagy ura helyzetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!