Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy az osztrák...

Hogy lehet, hogy az osztrák Arschfinag parkolók sokkal igényesebbek mint a németek parkolói?

Figyelt kérdés

Németeknél elfogyott a pénz?

Ott van wc oszt jónapot. De az sem mindenhol. Erre osztrákoknál automaták, kamerával felszerelt parkoló, vészjelző rendszer, van ahol étkezési lehetőség, grill, pizzaautomata van.

Ennyivel gazdagabb ország lenne Ausztria? Vagy csak igénytelenebb a német?

2021. júl. 6. 12:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ezt azért nem mondanám, hogy nincs szükség, mert olyan jó lenne a morál. 10 éve azt hittem igen, de sokféle nép él, jár kell németeknél a pályán, és 10 éve lepett meg, hogy szóváltás után ukránok halálra vertek egy informatikus gyereket. Azóta számtalan ilyet hallok, és én pl. nem érezném magam biztonságban. Pár éve egyszer kellett ott aludnom egy lakóautóban, inkább kifizettem azt a pár eurót egy ilyen nagyobb kútnál, ahol volt lehetőség kamionok parkolására.

Meg tisztaság szempontjából sincs ott a topon németeknél. Reggel egyszer átmennek magasnyomásúval, ahogy láttam aztán ennyi. Osztráknál nem láttam még hogy csinálják, de tisztább volt nap közben, illetve kétlem, hogy magasnyomásúznának, akkor kinyírnák a termináljaikat, amin jelezheted a véleményed a tisztaságról.

2021. júl. 6. 13:52
 12/18 anonim ***** válasza:

A német az egy szemét ország, szemét nép.

EGy pár évvel ezelőtt jártam kamionnal sokat arra és franciában is.

Ég és föld a két ország , francia magasan jobb, kulturáltabb és rendesebb minden szempontból.

Páldául a francia parkolóban ingyenes a wc és még kinn a nagy parkoló közepén is van pluszba wc, zuhanyzó.

A németnél egy wc van a kúton és van pofája 1 eurót elkérni érte.

10. te meg hülyeséget írsz.

2021. júl. 6. 14:25
 13/18 anonim ***** válasza:
#12-es, te meg egy ruppótlan bunkó kamionsofőr vagy, semmi kétség.
2021. júl. 6. 14:33
 14/18 anonim ***** válasza:
41%
13. Ne személyeskedj, a sértegetésekért meg beverem az orrod!
2021. júl. 6. 14:37
 15/18 anonim ***** válasza:
14. nem sikerült megcáfolnod az általam leírtakat. :-) Biztos vagyok benne, hogy nálad nagyobb emberek sem jártak még sikerrel ilyen téren.
2021. júl. 6. 14:39
 16/18 anonim ***** válasza:

🤪🤭 Hagyd , azt se tudja mit beszél csak kötözködni akar.

A 12.-nek igaza van. Tetű ország a stau land.

2021. júl. 6. 14:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi van, a 16-os támogatására szorulsz, 14-es? Hívd még több haverodat, koptassátok csak a billentyűzetet. :-)
2021. júl. 6. 14:43
 18/18 anonim ***** válasza:
49%

Jó sok hülye választ kaptál kerdező, valószínüleg egyik sem járt autópályán Ausztriában és Németországban.

Ausztriában a pályán minden 50 kilókéterben van egy Asfinag parkoló (hivatalos, allami cég, aki üzemelteti a pályákat). Nagy, jól karbantartott parkolók mosdóval és WC-vel, kifejezetten használható állapotban, nem hányod össze magad, ha bemész pisilni. Míg Nemetországban ha megállsz egy ilyen ingyenes parkolóban, szó szerint térdig mehetsz a szarban. Magyarországi parkolókhoz képest is ocsmány. És akkor nem beszélve a német benzinkutakról, ahol 70 centet perkálsz a WC-ért, de hányinger még az is. Hogy mi miatt van ez a különbség, nem tudom, de az tény, hogy Németország szenved, hogy brutál kiterjedt autópálya hálózatuk van, ők gyakorlatilag most építik újra az összes autópályát.

2021. júl. 6. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!