Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Autósok, motorosok, hogyan...

Autósok, motorosok, hogyan viszonyultok a forgalom többi résztvevőjéhez?

Figyelt kérdés

Szívesen segítitek a többieket, szerettek a "nagy egész" része lenni? Vagy utáljátok, hogy mások is vannak az utakon? Esetleg tudomást sem vesztek a többiekről?

Én élvezem a forgalmat, szeretek együttműködő lenni a többiekkel, azt meg kifejezetten szeretem, amikor hasonló vezetési stílusú és tempójú autósokkal haladhatok együtt.

2021. júl. 2. 00:23
 1/3 anonim ***** válasza:
90%

Én kimondottan gyűlölöm, ha valaki nem kooperatív és képes vagyok felhúzni magamat azon, ha nem tesz meg egy apró szívességet a forgalomban. (Pl. több index villanàs után sem veszi el a gázt, hogy segítsen engem besorolni.)

Ez nyilván azt is jelenti, hogy én magam igyekszem együttműködően, nem túl sokat udvariaskodva, de màsok érdekeit is tekintetbe véve közlekedni. Hja és én biztosan nem állok be a béjemvé/gyalogos/bringás/kamionos/rolleres/motoros/stb-gyűlölő brigádokba.

2021. júl. 2. 05:19
 2/3 anonim ***** válasza:

A normálisakkal én is normális vagyok, teherautókkal, és egyéb gépekkel az átlagnál előzékenyebb vagyok, mert én is járok ilyenekkel és tudom milyen nehéz, de nem állok le harcolni az idiótákkal meg ilyenek.

Aki láthatóan a kanyarodósávban előzi ki a sort, vagy hasonló, azt nem engedem be kb. ezen a szinten megáll a dolgot

2021. júl. 2. 07:18
 3/3 anonim ***** válasza:
A pofátlanokat általában nem tolerálom egyedül, meg a nem együttműködőket. Képes 1 autó miatt életveszélyes manővereket csinálni, azértsemengedembemertegyszarkisrenault és társait különöse kitüntetem(egyezményes véleménynyilvánítás)
2021. júl. 2. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!