Városi vezetésről mit kell tudni? Milyen tanácsokat adnátok? Baj ha kicsit félek?
Figyelt kérdés
Még tanulok eddig 10 órát vettem, oktató szerint jól haladunk. Vezettem már forgalomban de nem belvárosban. Autó uralmát gyakoroltunk leginkább, parkolás autók közé, váltás ilyenek. Még nem mondta hogy megyünk belvárosba de szerintem majd hamarosan fogunk legalább is remélem. Mert ha nem az rosszat jelentene, gondolom csak akkor visz be ha még jobban kezelem az autót. Na mindegy az baj hogy attól kicsit félek? Sűrű forgalom belváros nem tudom hogy fogok annyi mindenre figyelni. Nehéz szerintetek vagy könnyebb mint amilyennek látszik?2021. jún. 21. 15:10
1/5 anonim válasza:
Engrm az első órán belvárosi forgalomba vitt. 0 km-s voltam. Nem volt az autósiskolának tanpályája. Ezért volt ez.
Majd belejössz.
Az első pár alkalommal lehet, hogy káosznak érzed, de kialakul hamar. Úgyértem rááll az agyad. Ha a pedálokra és a váltásra nem kell már figyelned, akkot könnyebb dolgod lesz. Ott van melletted az oktató. Ne izgulj. Segít ha kell.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted nem haladok jól?
2021. jún. 21. 18:17
3/5 anonim válasza:
Dehogynem. Jól haladsz. Messze még a 30. óra. Első voltam.
4/5 A kérdező kommentje:
Oké köszi.
2021. jún. 22. 09:44
5/5 anonim válasza:
Nem baj. Majd belejössz. A lényeg, hogy ha 1 helyzetben bizonytalan vagy, fékezz és ne gázt adj. Megállsz, szétnézel, továbbmész, ha mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!