Önkormányzati rendelet megszegése miatt eljárást indítanak. (Rossz helyen parkoltam) Ez pontosan mit jelent? Kapok egy szép csekket?
"Gondolom, egy 10-es"
Miből gondolod, hogy annyi?
Pi mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyre parkolásért 50ezer is lehet.
A fűre parkolás érdekes jogi eset...
A KRESZ ben nem írnak semmit arról hogy nem lehet a fűre parkolni
EZt az önkormányzatot helyi rendeletekkel szabályozhatják, és meg is etszik mert igy potya pénzt lehet beszedni...
Én pesten lakom egy nagy lakótelepen
Pár éve én is kaptama szélvédőmre egy ilyen büntető papirt, hogy zöldterületi parkolásárt eljárás indul
Én utánanéztem akkor, a KRESZ ilyen "bűntettet" nem ismer
Én akkor bementem az önkormányzathoz, panaszsal éltem
Konkrétan elmondtam hogy kb 20 éve parkolok ott ahol megbüntettek(kb még vagy 100 másik ott lakóval együtt, és eddig sose büntettek meg
És ezt az egészet csak egy genyó pénzbeszedésnek tartom
Mondtam az önkormányzati ügyintézőnek hogy menjünk ki és nézze meg hogy most is ott áll jó néhány autó(mert hogy csak igy lehet ott parkolni)
Eléggé határozott voltam, a csóka meg azt mondta hogy " Na jó még most az egyszer törlöma bírságot, de legközelebb nem úszom meg"
Ez pár éve volt
Azóta is ott parkolok, sose kaptam több ilyen büntető cédulát.
Ez a fűre parkolás csak az önkormányzatok pénzbeszedési genyósága
Szerintem érdemes reklamálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!