Rendelt már valaki kovácsautóról?
Általában onnan vásároltam az utóbbi 1 évben,muzkkir nyitott csomagolású termosztátot küldtek, sérült levegőszűrős dobozt, most pedig a kuplung sérült amit küldtek. Kint a csomagoláson nem látszik csak belülről. Másnak is volt ilyen tapasztalata? [link]
A rugók nem tudom miért vannak befestve. Szerintetek visszaküldjem?
Egyszer. Motorolajat rendeltem, de a zárókupak sérült volt rajta, így az egész doboz olajban úszott. Nem is csoda, nem volt semmiféle csomagolóanyag benne, csak bedobták egy kartonba oszt csá.
Ahol még bubifóliára sem telik, onnan nem rendelek többet.
10 éve onnan rendelünk, már nagyon sokszor.
Sosem volt még ilyen probléma. De amúgy hívd fel az ügyfélszolgálatot, vissza kell küldeni és visszakapod az árát.
Az, hogy bontott a termosztát azzal szerintem nincs gond, nem olyan alkatrész amire úgy kell vigyázni mintha aranyból lenne.
Én is kaptam már onnan nem egyszer sérült csomagolású cuccot, vagy más dobozban volt benne a termék... azért ennyire kényesnek nem kell lenni :)
Azzal a sérüléssel amúgy simán lehetne használni azt a kuplungtárcsát, de ha nem akarod így felhasználni akkor hívd fel őket és beszéld meg velük, hogy ki akarod cseréltetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!