Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Rendelt már valaki kovácsautóról?

Rendelt már valaki kovácsautóról?

Figyelt kérdés

Általában onnan vásároltam az utóbbi 1 évben,muzkkir nyitott csomagolású termosztátot küldtek, sérült levegőszűrős dobozt, most pedig a kuplung sérült amit küldtek. Kint a csomagoláson nem látszik csak belülről. Másnak is volt ilyen tapasztalata? [link]

A rugók nem tudom miért vannak befestve. Szerintetek visszaküldjem?

2021. jún. 12. 23:13
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Egyszer. Motorolajat rendeltem, de a zárókupak sérült volt rajta, így az egész doboz olajban úszott. Nem is csoda, nem volt semmiféle csomagolóanyag benne, csak bedobták egy kartonba oszt csá.

Ahol még bubifóliára sem telik, onnan nem rendelek többet.

2021. jún. 12. 23:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is rendeltem tőlük többször is, de ilyen gondom nem volt hogy valami sérülten érkezett volna meg. A csomagolási módszerük valóban nem a legjobb mert szörnyülködve néztem bele egyes dobozokba és csodálkoztam hogy úgy minden belehányva nem tört darabokra vagy sérült meg. Motorolajat is rendeltem több más cuccal együtt kész szerencse hogy a motorolajat külön dobozba küldték ami azért ki volt tömködve, és fel volt jelölve hogy állítva kell szállítani és hogy hol kell felnyitni, és szerencsére ezt a posta betartotta mivel postapontra kértem így a postás csaj aki kiadta mondta hogy állítva szállítsam mert ott a jelzés. Gyakorlatilag örülhetek hogy a Magyar postánál erre érdekes módon odafigyeltek pedig nem szokásuk mert sok olyan más helyről érkezett csomagom volt ami sérülten ért ide, de maga a cucc ami benne volt nem sérült legalább.
2021. jún. 13. 00:04
 3/6 anonim ***** válasza:

10 éve onnan rendelünk, már nagyon sokszor.

Sosem volt még ilyen probléma. De amúgy hívd fel az ügyfélszolgálatot, vissza kell küldeni és visszakapod az árát.

2021. jún. 13. 12:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Jah gondolkodtam rajta csak már pofátlanságnak tartom 2 bontott termosztát után de mégiscsak fel kéne hívni őket
2021. jún. 13. 13:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Az, hogy bontott a termosztát azzal szerintem nincs gond, nem olyan alkatrész amire úgy kell vigyázni mintha aranyból lenne.

Én is kaptam már onnan nem egyszer sérült csomagolású cuccot, vagy más dobozban volt benne a termék... azért ennyire kényesnek nem kell lenni :)

Azzal a sérüléssel amúgy simán lehetne használni azt a kuplungtárcsát, de ha nem akarod így felhasználni akkor hívd fel őket és beszéld meg velük, hogy ki akarod cseréltetni.

2021. jún. 13. 15:25
 6/6 A kérdező kommentje:
gondolom hogy menne csak bosszant azért. Köszöntem a tippeket :)
2021. jún. 13. 21:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!