Traktor homlokrakodóval lehet földmunkát végezni?
Alapvetően nem arra való.
Pláne ezek a hulladék MTZ-k. Baromi nagyon szenvedés vele dolgozni eleve. Másrészt könnyű az eleje így lefelé korlátozottan lehet erőt kifejteni vele. Persze el lehet vele bohóckodni és ha nem durva a terep akkor használható. Pl, ha simán a talaj felső rétegé akarod egyengetni, esetleg földet rakni és hasonlók. De pl tuskózni szinte semennyire sem használható. Ezek a homlokrakodók nagyjából 1T teherbírásúak.
De tényleg jobban jársz, ha bérelsz egy gépet, vagy kompletten megcsináltatod egy kombigéppel azt a tereprendezést
És hova rakod a törmeléket? Egy földút mellé leborogatod?
Ezt mindet egy kiszállással egyszerre megcsináltatnám és gond letudva. (Bontás, egyengetés) De úgy látom már eldöntötted, plusz egy rohadvány MTZ-t javítani is kell, karbantartani
Nem leborogarni, nem messze van egy hulladékátvevő telep. Amúgy nem sok törmelék lesz, alap tégla, fal vályog, úgyhogy csak a pala, arról meg hivatalos papír kell. A vályog is megy töltésnek, tégla majd jó lesz valamire...
Én értem, hogy te hogy csinálnád, de én arra lennék kíváncsi, hogy bírja-e a terhelést. Ha el tudok vele rendezni 2 udvart, meg szétszedni egy házat, akkor már megérte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!