Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha forgalmi vizsgán meghúztak...

Ha forgalmi vizsgán meghúztak mennyi órát kell venni az újabb vizsga előtt?

Figyelt kérdés
2008. dec. 8. 08:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A vizsgáztató javasol óraszámot az oktatódnak. Ha nem, akkor az oktató javasol neked óraszámot.
2008. dec. 8. 10:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1 órát sem kellett venni mert "buktatós" vizsgabiztost fogtam ki:s Szóval ha te is így vagy, akkor lehet, nem is kell plusz órát venni, de ha az oktatód javasolja h vegyél, akkor ne ellenkezz vele, ő látja, hogy mennyire tudsz vezetni
2008. dec. 8. 15:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom hogy az elözö válaszolo mikor vizsgázott meg hogy melyik megyében de csongrád megyében ugy van hogy minimum 4orát kell vezetni a két vizsga között.Természetesen az is elöfordul hogy az oktatod mond egy számot
2008. dec. 8. 17:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok, bács megyében vizsgáztam és majd most jön meg a jogsim:D szóval nem túl régiek az emlékek
2008. dec. 9. 23:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Debrecenben is 4 plusz óra van!
2010. jan. 12. 10:28
 6/6 anonim válasza:
100%
Énis csongrád megyében vizsgáztam és 2 forgalmi vizsga között 1 plusz órát sem kellett vennem, mert tudtam h. tudok vezetni és az oktatóm is, csak egy hülye figyelmetlenségen múlott. Másodszorra már át is mentem :). Szoval csongrád megyében sem egyforma ez az egész dolog.
2010. febr. 12. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!