Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Aki nem elsőre ment át forgalm...

Aki nem elsőre ment át forgalmin, hanyadszorra sikerült?

Figyelt kérdés
Engem ma húztak meg harmadjára (a vizsgabiztos szerint nem fértem el a parkolóban a kisteherautó mellett, a visszapillantó szerint meg volt köztünk 15-20 centi, és amikor mondták, hogy menjek el mellette és álljak félre, simán átfértem és az oldaltávolság is stimmelt de nem ez a lényeg most) és már kezdem feladni, hogy csak veszem és veszem az órákat, a vizsgákat eredménytelenül. Az oktatóm halálra dicsér, hogy milyen szépen és helyesen vezetek, annyi hibám szokott lenni, hogy kirakom az indexet, de fordítok picit a kormányon és leugrik.
2021. jún. 2. 14:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
másodszorra mentem át a vizsgán.
2021. jún. 2. 14:48
 2/9 anonim válasza:
Én ma vizsgáztam és meg is buktam, az én oktatóm is azt mondja hogy jól vezetek, de valahogy stressz helyzetben ma nem sikerült, remélem másodjára sikerül, de remélem neked is hamarosan sikerül csak szedd össze magad és ne vizsgára menj hanem vezetni. Lehet te is csak túl stresszelted
2021. jún. 2. 15:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Harmadjára.
2021. jún. 2. 15:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Ötödik rossz vizsgázó vagyok így csomoszor stresszeltem
2021. jún. 2. 15:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Harmadikra.
2021. jún. 2. 15:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Másodszorra.
2021. jún. 2. 16:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Harmadik.Hány óránál jársz ha szabad megkérdezni?Nekem az oktatóm pár éve azzal kezdte hogy 50 óra alatt ritkán mennek át a tanulók "sajnos".Buktam a 31. És 41.-en.51.órán sikeres vizsgát tettem 10 perc vezetés után, parkolás,megfordulást nem kért a biztos :)

Lehet hogy a te zsebedből újítja fel az autót,házat stb. és még kell a pénz.

2021. jún. 2. 21:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem 36 órából lett jogsim, 29 után buktam egyet, következőre meglett...

Nagy szemétség volt mondjuk, de mindegy, azóta rallypilóta lettem 😂

2021. jún. 2. 23:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Másodszorra. Elsőre olyan ideges voltam, hogy azt se tudtam, hol vagyok. Van önkritikám, tudom, hogy nem vezettem jól, meg engem az oktatóm is stresszelt, mikor tanultam, sose volt jó semmi, mindig idegből vezettem. Szóval teljes görcsben mentem oda, nyilván megbuktam. Az oktatóm nem akart másodjára vizsgázni engedni, mert hogy úgyse megyek át. Akkor már úgy voltam vele, hogy leszarom, utána úgyis másik oktatóhoz megyek. A második vizsga után a biztos meg megdicsért, hogy voltak kisebb hibák, de egyébként szépen, körültekintően vezettem...
2021. jún. 3. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!