Kresz vizsgán ha valaki más megy be helyettem megírni, és esetleg kiderül, hogy nem én mentem be annak mi lehet a következménye?
Ha a helyszínen lebukik, akkor az azonnali kizárás és csalás / közokirattal való visszélés kategóriájáért akár 3 év. Ilyen esetben a bíróság fog dönteni és mivel a terem minden zuga kamerázva van, amit a beleegyezéseddel rögzítenek és tárolnak elég sok bizonyíték fog keletkezni.
Az igazolványokat minden esetben alaposan ellenőrzik, mint az azonosító jeleket, mint a képen lévő arcot (hiába régi kép, vannak egyedi ismertető jegyek amit szoktak keresni).Simán elvárják, hogy a kamerák előtt húzd le a maszkot. Szóval kicsit neccesebb a dolog mint egy mávos kalauznál. A lebukásnak elég nagy az esélye, és szinte biztosan rendőrségi ügy lesz a vége.
Az utólagos lebukás esetén ugyan ez, és a vizsga is érvénytelennek számít, de azért legyünk őszinték, erre elég kevés az esély.
A pontos vizsga szabályzatot nem ismerem, hogy ilyenkor a kizáráson kívül milyen szankcióval jár, de szerintem a bírósági rész épp elég komoly.
De nagyon remélem, hogy a kérdés csupán elméleti jellegű, és nem egy konkrét terv. Azért a KRESZ vizsga nem épen túl nehéz. Ott az online gyakorlási lehetőség amivel hiába sok a kérdés, pár nap alatt jó eredménnyelbe lehet seggelni. Vezetni sokkal nehezebb lesz, ott alap minden apró szabály ismerete és betartása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!