Miért van az, hogy a kamionosok nagy része rettentően agresszív?
Azt tapasztalom, hogy a kamionosok nagyon agresszívak. Konkrétan nekik áll följebb amikro a belső sávban kivágnak elém és 1km/h különbséggel előzni kezdenek és meg dudálok.
Kétsávos út, 90-es tábla, én 88-al megyek tempomattal a belső sávban, mögöttem senki, külső sávban lassabban haladók. Erre nekiáll előzni egy kamion. én meg ráállok a fékre keményen, lefékezek 50-re és jó hosszan dudálok. majd amikor 3 perc múlva befejezi az előzést még ő mutogat. Egyetlenegy dolgot csinált szabályosan, hogy indexelt. Sokan még arra sem képesek csak kivágnak elém még autópályánis
A tipikus "az autópályán minden hülye szembe jön" kérdés.
Egyetlen frusztrált agresszív barmot látok csak, a kérdezőt.
A kamionok általában 90-el mennek. Aki 88-al akar menni (nem fog többet enni 90-nél...) az maradjon a külsőben. Egy olyan úton ahol 110 az engedélyezett, kibérelni a belső sávot 88-al nettó tahóság.
Aki spórolni akar, az álljon be a külsőbe egy kamion szélárnyékába távolságtartó tempomattal, és spórolhat még 30% üzemanyagot.
" Mutatja a monitor, hogy 2.3 88-nál, ha tartom a sebességet. ha gyorsítok lassan akkor 15l/100"
Ugye ezt a hazugságot még te magad sem hiszed el? Nincs olyan autó, ami 2,3-at eszik 88-nál, ha csak nem VW Lupo-d van... Ha 88 helyett GPS szerinti 90-el mennél, nem nagyon vennéd észre a fogyasztáskülönbséget.
9: talán azért, mert ott szeretnék lenni. Másrészt meg a külső sávban 40-50el araszolnak.
amúgy meg nehogy már feltartsak bárkit is 88-al a 90-es táblánál. Lendületből haladok tovább, azért van két sáv.
""Hagyjuk már ezt az "akkor fogyaszt a legjobban" dumát.""
Elnézést, hogy szeretek átlag 8-12 ezret spórolni egy hónapban. Köszi tényleg én kérek elnézést (fszfej)
11: Az autó saját magához képest méri a fogyasztást, nem a telefonomhoz és nem a trafihoz képest.
Autópályán szerinted 90-el megyek idióta? Hol olvastad te ezt?
a magyar emberek többsége „mindenhez értő” frusztrált átlag proletár, aki jobb híján az utcán, az autó biztonságában keménykedik.
A kamionos, fuvarosok többsége meg tapasztalatom szerint azért foglalkozik azzal, amivel, mert komoly szakmára, intellektuális teljesítményre alkalmatlan, ezért maradt a vezetés.
„Miért van az, hogy a kamionosok nagy része rettentően agresszív?”
mármint a fülkében ülve vagy fórumon?:) Mert kiszállva az autóból ezek a KRESZ-tudós agresszív keménylegények már inkább nyuszinak tűnnek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!