A lime rollert tényleg csak 18 éven felüliek használhatják?
Figyelt kérdés
Szegeden is megjelent a Lime roller 16 éves vagyok, ki szeretném próbálni. Ki lehet 18 év alatt is? És ezt ellenőrzi valaki?2021. máj. 21. 14:30
11/17 anonim válasza:
Ha van bankkártyád akkor menj vele.
Nekem van több is úgyhogy nem probléma. 😂
12/17 anonim válasza:
"Érvényes vezetői engedéllyel vagy azonosító okmánnyal kell rendelkezned."
Tehát nem kell hozzá jogsi, csak kell, hogy legyen nálad azonosító okmány, ami lehet jogsi is - vagy pedig más, pl. személyi igazolvány, útlevél.
13/17 anonim válasza:
#12, én is ezt írtam a 9-es válaszomban.
14/17 anonim válasza:
Te csak kérdezted, én meg válaszoltam a kérdésedre.
15/17 anonim válasza:
Nem, csak hozzátettél, de mindegy.
16/17 anonim válasza:
De a "Érvényes vezetői engedéllyel vagy azonosító okmánnyal kell rendelkezned." nem azt jelenti, hogy a jogsi csak kiváltja a személyit?
Ez nem kérdő mondat? Ha nem, vagyis ha csak véletlenül tettél kérdőjelet a végére, akkor meg épp az ellenkezőjét írtad, mint ami a helyzet, mert van benne egy "nem".
17/17 anonim válasza:
Egyik ismerősömet nemrég büntették meg Pesten mivel jogsi nélkül használta. Azt mondta hogy ez valami új szabály lehet mivel eddig 1-2 év alatt soha nem büntették meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!