A lime rollert tényleg csak 18 éven felüliek használhatják?
Ahhoz, hogy Lime-S robogón utazhass, be kell tartanod a listán szereplő szabályokat, és meg kell felelned a felsorolt feltételeknek:
Viselj sisakot.
Utazás előtt ellenőrizd a fékeket.
Tarts be minden közlekedési szabályt.
Csak 18 éven felüliek utazhatnak.
Érvényes vezetői engedéllyel vagy azonosító okmánnyal kell rendelkezned.
Egy Lime-on csak egy személy utazhat (utasokat nem szállíthatsz)
Ne utazz ittasan.
Éjszaka légy óvatos, és hajts lassabban.
Ne SMS-ezz és ne telefonálj utazás közben.
Mindig figyelj az autókra, a kerékpárokra és a gyalogosokra.
Az utazás során minden kockázatot te viselsz. Emlékeztetünk, hogy sajátos helyi előírások is kötelezőek lehetnek rád nézve. További részleteket a Lime appban találsz.
Nincs, úgyhogy megszegtem néhány pontot, viszont mentségemre szóljon, hogy csak egy parkban próbáltam ki, ennek pedig szerintem a kérdező esetében se lenne akadálya, ha együtt tud élni azzal a ténnyel, hogy két-három szabályt megszeg.
De akkor miért nem kéri meg az apját/anyját, hogy regisztráljanak, fizessék ki??? és a felügyeletük alatt kipróbálhatja....
Akkor van jogi felelősség.
#8 és a szülők aláírnak nyilatkozatot arról, hogy minden felelősséget vállalnak?
De a "Érvényes vezetői engedéllyel vagy azonosító okmánnyal kell rendelkezned." nem azt jelenti, hogy a jogsi csak kiváltja a személyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!