Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Más sem tud eljutni vezetni...

Más sem tud eljutni vezetni vagy megint én vagyok a béna?

Figyelt kérdés
Nem találok egyszerűen oktatót pedig elég sokan vannak ebben az autós suliban. Még februarba jelentkeztem az egész jogosítvány dologra és kresz vizsgára is csak most jutottam el nemrég . Értem én hogy COVID de itt a nyár a diákok is most akarnak majd vezetni és mire oda jutok hogy egyáltalán az első órámon túl legyek újra ősz lesz és kezdődik előről a korona cirkusz . Én vagyok szerencsétlen vagy másnak is ennyit kell várni a vezetésre ?
2021. máj. 17. 12:09
 1/5 anonim válasza:
42%
Ne aggódj, mire a ba-be-ban-ben ragozással helyrejössz / átlag magyar általános iskola negyedikre megérti/ addigra oktatód is lesz majd.
2021. máj. 17. 12:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes választ. Ilyenkor te azt gondoltad a kérdésre válaszolsz? úgy látom neked sem

mennek a humán tárgyak, szövegértés 1-es. Gyökér ..

2021. máj. 17. 12:53
 3/5 anonim válasza:
0%

Igyekeztem jelezni, miért ér annyi - szerinted - igaztalan kudarc az életben.

De látom, még el kell telnie 10 évnek, mire magadtól is ráérezz.

2021. máj. 17. 12:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Figyelj, a kérdésem arra irányul hogy vajon én intézem rosszul ezt a dolgot vagy másnak is várnia kell a jelenlegi helyzetben. Mivel nagyon sok idő és pénz nem mindegy és nyilván idegesít a dolog. Sajnálom, ha bántja a szemed az írásom de tényleg dühít ez a helyzet, nem néztem át mit írtam. Szó nem volt itt az esetleges kudarcaimról csak egy egyszerű kérdést tettem fel, ha helyesírási tanácsra lesz szükségem majd hozzad fordulok jó tudni hogy van itt aki ehhez ért. Most első körben a kérdésben feltett dolog érdekelne. Köszi a megértést és szép napot :)
2021. máj. 17. 13:11
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Az alapján, hogy itt rinyálsz mindenképp szerencsétlennek tűnsz.
2021. máj. 17. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!