Hogyan tudok eljutni a reptérre a kijárási korlátozások alatt?
Karácsony előtt el szeretnék utazni, viszont a repülőm olyan idősávban indul amikor kijárási tilalom van érvényben a koronavírus miatt.
Budapestről kellene eljutnom valahogy a reptérre úgy, hogy reggel 4-5 körül már ott legyek a csomagleadás miatt a 6-kor induló járatomhoz.
- Nem tudom igazolni, hogy munkavégzés céljából közlekedem.
- Nem tudom járnak-e a tömegközlekedési eszközök, reptéri transzferek, esetleg taxik
- Nem tudom mennyire szabályos kint tartózkodni
Valakinek van bármiféle tippje/tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Kimész előző este 8 előtt, és ott éjszakázol a reptéren.
Amúgy minek utazgatni a jelenlegi helyzetben?
Szabályosan sehogy.
Ez a lényege a kijárási tilalomnak.
Azon én is jót röhögtem, amikor a Délinél gépfegyveres katonák próbáltak megóvni minden arra járót a vírustól, dehát ahol egy agybeteg wannabe hadvezér a minielnök, ott ez oké.
Mindenesetre jelen állás szerint elmész szépen taxival és ha megbüntetnek, szívod a fogadat egy kicsit, hogy "hú de drága volt a repjegy"). (Egyszer megbüntettek a villamoson, jogosan, utána ittam egy sört. Hozzászámoltam a büntit a sör árához és mivel így elég drága nedű volt, hosszan kortyolgatva élveztem az ízét. És nem éreztem úgy, hogy bármièrt is bűnhődtem volna aznap :)
#3as
"Amúgy minek utazgatni a jelenlegi helyzetben?"
-> mert külföldi állampolgár vagyok és baromira nem szeretném egyedül tölteni a karácsonyt...
Taxival.
Taxikat sosem állítják meg kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!