Hogy, lehet hogy a kamionosok "Szuperemberek"? Rájuk nem vonatkozik az éjszakai korlátozás, tilalom? Szabadon jöhetnek-mehetnek, nem fertőződnek meg? Ők soha nem Covidosak! Ez, hogy létezik?
1és2# válaszoló!
Nem értitek a kérdésem lényegét! Nem a munkájuk fontosságát kérdeztem, hanem azt hogy ők nem lehetnek covidosak! Ők közlekedhetnek, nem kapják el a vírust sehol!!Semmi nem árt nekik! Határokon is át...keresztül kasul Európán!! Nekik semmi nem árt!
Pedig azért ha belegondolsz,sok helyre bemennek, benzinkutak..mosdók..cégek..porták..rampa..rakodás..papírmunka..stb.
És, ők nem kapják el a vírust? Nem kapják el, mert "Szuperemberek"!!!!
Mi a halandók, meg este 21 órakor nem ugorhatunk le a sarki boltba 3 kifliért, mert borrrzasztó módon Covidosak leszünk!! Vagy megfertőzünk mindenkit!
Lehetnek covidosak és tovább is fertőzhetnek.
A különbség az, hogy az összesen pár száz vagy pár ezer éjszaka dolgozó kamionos semmit nem jelent a több millió többi emberhez képest, akik most már nem lesznek kinn.
Remélem trollkodsz mert ennyire hülye nem lehet valaki
Az azért megvan hogy a tilalom alól kivételt jelent a munkába járás?A kamionosok meg pont azt csinálják,egy elég fontos munkát ugyanis ha nem lenne kamionos 1-2 hónapon belül lehet éhenpusztulna mindenki akinek nincs tanyája.
több határon keresztül négyezer kilométert úgy tettem meg, hogy egyedül voltam állandóan. Senki nem ért hozzám, én sem máshoz. nem én rakodtam, és mindent fertőtlenítettem.
Aztán látom, hogy itthon a bulinegyedben mindenki szarik az egészbe..
8#. Értem. Tehát a munkájuk fontosabb, mint az hogy covidosak-e vagy sem! Tehát nem szűrik őket, szabadon lehet nekik menni, mindig mindenütt, mindenhogy! A lényeg: A munkájuk fontossága! Ez felül ír minden szabályt, ami más halandó emberekre vonatkozik.
Tehát, ha esetlegesen meg is fertőzödnek valahol coviddal, ezt nemigen ellenőrzik le, csak a munkájuk fontossága a lényeg. Tovább dolgozhatnak..vihetik az árut mindenfelé, éjjel-nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!