Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A jelen állapotra vonatkozó...

A jelen állapotra vonatkozó kijárási korlátozás éjféltől 5-ig tart. Kivétel rá, ha munkába, vagy onnan haza megyünk. Kell-e igazolnom a rendőrnek, hogy éppen oda tartok?

Figyelt kérdés

- Tudom, hogy egyéb okokkal is el lehet hagyni a lakóhelyet, de most nem az a lényeg.

- Sajnos nem találtam erre vonatkozó cikket, vagy közleményt, ami alapján el tudnám dönteni, hogy kell-e készíteni a kollégáknak igazolást arról, hogy munkába tartanak hajnalban.

Linket szeretnék kérni, ami erre vonatkozó, és konkrétan leírja.

2020. nov. 6. 14:33
 1/4 anonim válasza:
83%
Linket nem tudok adni, de nyilvánvaló hogy kell igazolnod. Különben mindenki azt mondaná, hogy dolgozni megy. Más kérdés, hogy a rendőr akarja-e látni az igazolásod, vagy elhiszi bemondásra. Nálunk pl. a melóhely adott pecsétes igatolást, ami nálunk van arra az esetre, ha szükséges lenne.
2020. nov. 6. 15:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
2020. nov. 6. 15:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi is kaptunk a munkaltatotol igazolast
2020. nov. 6. 19:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Abból kiindulva, hogy múlt éjjel 19 embert büntettek meg az országban nincsen túl komoly szintű ellenőrzés, csak az ablakom alatt elment ennyi ember negyed óra alatt hajnal 2 és 3 között is (külvárosi városközpontban). Szerintem jó, ha az embernél van munkáltatói igazolás, de sokkal inkább a csoportosan utcán lévőkre vagy iszogatókra hajtanak, mert ők biztosan nem tudják elmondani, hogy munkába mennek. Ha egyedül sétálsz az úton, akkor szinte biztosan elkerülöd a rendőri ellenőrzést.
2020. nov. 7. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!