Mi lehet a ptoblémája a kerékpáromnak?Otthon is meg tudom szerelni?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja vittem be a szervizbe,mert a középrészt teljesen ki kellett cserélni,plusz új láncot is raktak fel.Tegnapi nap,mikor előztem vele,kattant egyet,és ledobta a láncot.Miután visszataktam a láncot,alig mentem vele tíz métert és ugyanúgy kattant eggyet,majd ledobta a láncot,és még háromszor csinálta ugyanezt.Ilyenkor mi a probléma,és szerviz nelkul meg tudom e oldani?2021. máj. 16. 18:45
1/4 anonim válasza:
Szerintem túl laza a lánc, vidd vissza a szervízbe, hogy csinálják meg, mert ők rontották el (rosszul álították be).
2/4 anonim válasza:
Rosszul állították be?
Azt hogy tudják megcsinálni, hogy másfél hónapig jó legyen, aztán romoljon..
Valami történt ez idő alatt, amiről nem esik szó, talán nem is tud róla.
3/4 anonim válasza:
Tulajdonképpen ellenőrizni kell a láncfeszítőt, hogy szélső helyzetekben is elég feszes-e, a kerekek egy síkban futását, mert ha nem fut egy síkban a lánc sem fog (persze amennyire ez lehetséges), akkor könnyebben leesik és még a váltóarretálást is ellenőrizni, jó helyen fut-e a lánc.
Hogy meg tudod-e csinálni, rajtad áll, fél siker, ha tudod minek, hogyan kell lenni/állni a jóhoz.
4/4 anonim válasza:
HA megkell ezt kérdezni akkor nem tudod megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!