Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az a zöld kamionos/teherautós...

Az a zöld kamionos/teherautós matrica mit jelent a képen? Az is olyan mint az Only for Transit matrica?

Figyelt kérdés
[link]

2021. máj. 14. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:
64%

Ezek karanténcédulák. Börtönben készültek.

Feltételezésem szerint a zöld alapú olyasmi lehet, hogy szabad a teherforgalom. Az Only for Transit meg csak átmenő tehetszállítás

2021. máj. 14. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Az Only for Transit jelölésű benzinkutakon tankolhat az, aki csak átutazóban, tranzitkorridorokon àt közlekedik az országban . Nem tudom, mennyire ellenőrzik ezt most, hiszen a harmadik hullám elszabadulása után már teljesen mindegy volt, hogy ki hol tankol, hiszen úgyis esélytelen lett volna mind a kontaktkutatás, mind a buborék kialakítása e benzinkutak személyzete körül.
2021. máj. 14. 14:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, mindet is ismertem a Transitost is, de a kamionosat nem.
2021. máj. 14. 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:
gondolom a járvánnyal kapcsolatos lehet, ha a másik 3 is azzal kapcsolatos :D Én kamionozok jó ideje de nekem sincs lövésem mi a francot jelent. lehet hogy olyan kamion, ami vakcinát szállít?
2021. máj. 16. 14:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt külföldi kamionok kapják, de még én se láttam ilyet.
2021. máj. 16. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!