Milyen alkalmazásokat ajánlanátok egy kamionosnak, amivel meg tudná könnyíteni életét és azt az időszakot, amit az otthonán kívül tölt el?
Keresem azokat az alkalmazásokat, amik megkönnyítik egy teherautós, kamionos életét.
Hogy milyenekre is gondolok?
Például a Telekom GO alkalmazás is ilyen, használója internethez kapcsolódva bárhonnan nézheti a közszolgálati csatornákat, így akár külföldről is elérhetővé válnak az éppen pihenőidejüket letöltő sofőrök számára.
Tudnátok ajánlani ilyen alkalmazásokat?
Nem csak szórakozással kapcsolatos alkalmazásokat keresek, jöhetnek a vezetéssel, közlekedéssel kapcsolatosak is.
három évig kamionoztam..hogy mi könnyítei meg a kamionos életét? A pénz, és a nyelvtudás.
Tudom, nem erre voltál kiváncsi, de az én életem a nyelvtudás tette könnyebbé. Ha az nincs, akkor semmi sincs.
Amúgy az ellenségemnek sem kívánom a kamionozást nyelvtudás nélkül...van ahol sportot űznek a szopatásukból..(én ezt megúsztam)
attol fugg, kenyelem vagy kevesebb szopas? Kevesebb szopashoz alapbol a vodafone red kell, korlatlan net kulfoldon barhol, aztan egy google maps hogy kitudd keresni a ceget hol van, mert sokszor xar cimet adnak meg, truck parking europe hogy talalj parkolot ha ugy van.
Kenyelemhez spotify, youtube premium, upc direct (ha van otthon upc tv elofozetesed ez ingyenes), nintendo switch (plusz egy tv ha nem akarod a kis monitort nezni orokke).
En ezeket hasznalom, de azert ide irnam meg a futocipot es sulyzokat, vitaminokat es egy fagyaszto ladat amit teleraksz RENDES kajaval es ugy indulsz ki. Nyilvan ezek azok amik senkinek sincsenek szinte, ezert is neznek ki ugy a legtobben mint az egy hetes fekalia, egeszsegre mar lophaszt nem kell forditani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!