Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Román MOL kúton nem ugyanaz a...

Román MOL kúton nem ugyanaz a benzin kapható, mint idehaza?

Figyelt kérdés
Erdélyben jártam motorral (Virago 535), és MOL-nál tankoltam e10 95öst, ugyanazt amit itthol szoktam. Kb 30km után kicsit rángatott a motor, és két alkalommal meg is állt üresben alapjáraton. Szerencsére könnyen beindúlt, és hazaértem vele gond nélkül. Lehet más okozza a hibát, csak kicsit gyanús, hogy tankolás után történt.

2021. máj. 13. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Mivel ők szerintem nem Battáról szállítanak, nem. De a rángatnia meg megállnia nem kéne, mert akkor folyton lerobbanna minden autó ott is.
2021. máj. 13. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Amióta bejött az E10-es üzemanyag, azóta 100-as benzint tankolunk. Nektek is ezt javaslom.
2021. máj. 13. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:
11%
Vagy simán vizezték a benyát.
2021. máj. 13. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Mivel nem sok olajfinomító van az ország nyugati felén, simán lehet, hogy a MOL Százhalombattáról szállítja oda az üzemanyagot.
2021. máj. 13. 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem szabadna, hogy ilyen történjen. De én is akkor a 100-as benzint javaslom.
2021. máj. 13. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:
79%
Nana, tudom, hogy itt Romániában szekérrel járnak még, stb.. Ja nem, teljesen jó az üzemanyag itt is, nem attól van a hiba.
2021. máj. 13. 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:
67%
En csakis Molnal tankolok itt erdelyben, egyik legjobb uzemanyag... Nincs gond vele...
2021. máj. 13. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!