Román MOL kúton nem ugyanaz a benzin kapható, mint idehaza?
Figyelt kérdés
Erdélyben jártam motorral (Virago 535), és MOL-nál tankoltam e10 95öst, ugyanazt amit itthol szoktam. Kb 30km után kicsit rángatott a motor, és két alkalommal meg is állt üresben alapjáraton. Szerencsére könnyen beindúlt, és hazaértem vele gond nélkül. Lehet más okozza a hibát, csak kicsit gyanús, hogy tankolás után történt.2021. máj. 13. 15:55
1/7 anonim válasza:
Mivel ők szerintem nem Battáról szállítanak, nem. De a rángatnia meg megállnia nem kéne, mert akkor folyton lerobbanna minden autó ott is.
2/7 anonim válasza:
Amióta bejött az E10-es üzemanyag, azóta 100-as benzint tankolunk. Nektek is ezt javaslom.
4/7 anonim válasza:
Mivel nem sok olajfinomító van az ország nyugati felén, simán lehet, hogy a MOL Százhalombattáról szállítja oda az üzemanyagot.
5/7 anonim válasza:
Nem szabadna, hogy ilyen történjen. De én is akkor a 100-as benzint javaslom.
6/7 anonim válasza:
Nana, tudom, hogy itt Romániában szekérrel járnak még, stb.. Ja nem, teljesen jó az üzemanyag itt is, nem attól van a hiba.
7/7 anonim válasza:
En csakis Molnal tankolok itt erdelyben, egyik legjobb uzemanyag... Nincs gond vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!