Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Újpest Autósiskola.Melyik...

Újpest Autósiskola.Melyik oktatót ajánlanátok?

Figyelt kérdés

2021. máj. 12. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Szűcs Mikit.
2021. máj. 12. 19:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Ilyen nevű oktató nincs ennél az autósiskolánál.
2021. máj. 13. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:

3 hete kezdtem el Kovács Gergely oktatóval vezetni, úgy gondolom így 10 óra alatt már tudok véleményt formálni. Kedves, az elején nagyon jól elmagyarázta, mit fogunk csinálni, mire számítsak a vizsgán, az oktatás alatt nem türelmetlen, bármilyen hülye kérdésre válaszol, és vezetés közben sem "zavaró". Csak akkor szól, ha hibázok, ha nem, akkor nyugodtan lehet vele beszélgetni, vagy kussban ülni és koncentrálni. Ha hibázol, akkor sem leüvölti a fejed, hanem elmondja, mit rontottál el. Én valamennyire féltem a vezetéstől, mivel sose vezettem még ezelőtt, de mellette elég hamar megnyugodtam, szóval bátran ajánlom.

Fehér Astra J-vel oktat, baromi jó autó, már csak azért is megéri őt választani. :D

2021. máj. 18. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt még hozzátenném, hogy brutálisan telített oktató, ha délután akarsz vezetni, akkor kb. esélytelen hogy még a nyáron elkezdhesd. Délelőtt megpróbálhatod, de akkor is várnod kell valamennyit.
2021. máj. 18. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!