Mely útvonalon jutok el biciklivel Ujpestről Szentendrére?
Eddig minden alkalommal autóval jártam oda-vissza. Az autós útvonalamon nem mehetek végig bicóval.
Tudtok nekem linkelni applikációt, vagy bármilyen navigációt, ami biciklis utvonalat is megmutat nekem?
Köszönöm
az omszki tó melletti bicajút most új burkolatot kapott! azt ajánlom.
a dunaparti, ami az erdőn át és a gáton visz, az nagyon rossz. sajnos nem földút, hanem aszfalt maradványok, 5 cm mély kátyúkkal, kikerülhetetlen sűrűségben
Több lehetőség is van. Én úgy mennék, hogy az Északi összekötő hídon át a budai oldalra, a Római parton Békásmegyerig, onnan a 11-es út melletti felújított bicikliút.
Én ezeket az alkalmazásokat használom, mindkettő tud biciklis útvonalat is tervezni. A Maps.me csak offline, előre letöltött térképpel működik, a Mapy.cz működik offline térképpel is, de ha nincs még letöltve, és van netkapcsolat, akkor is használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!