Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Év végéig kb.1500km-t autózom...

Év végéig kb.1500km-t autózom csak városban,érdemes lecserélni a téligumit?Sokat kopik?

Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 19:46
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Itt a féktávokról van szó, nem csak a kopás miatt kell cserélni,de ha ennyire keveset mész, akkor négy évszakos gumi kellene az autódra.

Persze nem írhatom neked, hogy használd, járd le nyugodtan, mert féktáv nem mindegy egy satunálm

2021. máj. 11. 19:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes.
2021. máj. 11. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Sokkal rosszabb a téligumi nyáron, mint a nyárigumi az ilyen enyhe teleken. Amúgy a 4 évszakos lenne a legjobb ehhez.
2021. máj. 11. 20:19
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

Én tuti nem cserélném le.Az előző autómat 3 évig használtam téligumival télen-nyáron.Sőt még Horvatországot is megjártam vele nyáron.Én semmi különöset nem vettem észre,picit hangos volt a gumi és jobban kopik,de ennyi....

Havi 100akárhány km-t mész a kocsival,szerintem használd nyugodtan téligumival nyáron is,semm i nem fog történni.

2021. máj. 11. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

A téli mivel lágyabb gumi, jobb a tapadása mindenkor, de ezért egy kicsit jobban is kopik.

Annyi km-re tök felesleges cserélgetni a gumit.

Ha pedig ez egyszer lekopik (25év) akkor tegyél fel 4 évszakost.

2021. máj. 11. 22:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is évek óta 2000km-et megyek az autómmal. Igazából piacra, áruházakba, temetőbe, stb..öt évenként cserélem a téligumikat. Soha nem használok nyárit.
2021. máj. 11. 22:24
 7/8 anonim ***** válasza:
40%
Hú hogy itt mekkora szakértők vannak... Aki szerint a téli jobb mint a nyári nyáron csak jobban kopik annak nagy baj van a fejében. Meg persze menj vele 25 évig. Nem érdemes ezt az oldalt használni, mert még elhiszik a sok hülyeséget amit írnak.
2021. máj. 12. 23:20
 8/8 anonim ***** válasza:

7es

Így van, azért teszem én is fel csak a nyárit nyáron, hogy ne kopjon a téli 😅 Véletlenül sem azért, mert már 20 fokban is nagyobb gázadásra csikorognak a téligumik, annyira szarul tapadnak.

2021. máj. 13. 07:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!