Év végéig kb.1500km-t autózom csak városban,érdemes lecserélni a téligumit?Sokat kopik?
Itt a féktávokról van szó, nem csak a kopás miatt kell cserélni,de ha ennyire keveset mész, akkor négy évszakos gumi kellene az autódra.
Persze nem írhatom neked, hogy használd, járd le nyugodtan, mert féktáv nem mindegy egy satunálm
Én tuti nem cserélném le.Az előző autómat 3 évig használtam téligumival télen-nyáron.Sőt még Horvatországot is megjártam vele nyáron.Én semmi különöset nem vettem észre,picit hangos volt a gumi és jobban kopik,de ennyi....
Havi 100akárhány km-t mész a kocsival,szerintem használd nyugodtan téligumival nyáron is,semm i nem fog történni.
A téli mivel lágyabb gumi, jobb a tapadása mindenkor, de ezért egy kicsit jobban is kopik.
Annyi km-re tök felesleges cserélgetni a gumit.
Ha pedig ez egyszer lekopik (25év) akkor tegyél fel 4 évszakost.
7es
Így van, azért teszem én is fel csak a nyárit nyáron, hogy ne kopjon a téli 😅 Véletlenül sem azért, mert már 20 fokban is nagyobb gázadásra csikorognak a téligumik, annyira szarul tapadnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!