Nullkilométeresként mekkora hátrányban leszek tanulóvezetőként olyanhoz képest, aki már vezetett valamilyen módon?
Figyelt kérdés
Jövőhét pénteken megyek először vezetni, és hát (természetesen) kicsit félek, izgulok. Soha, de tényleg soha nem vezettem semmilyen gépjárművet, szóval abszolút szűzként fogok beülni. Szerencsére tanpályán fogunk kezdeni, de azért így is parázok kicsit. :D2021. máj. 6. 19:58
1/8 anonim válasza:
Az oktatók pont ezt szeretik, mert aki már "tud vezetni", rengeteg hibás berögződése van, amit nehéz átnevelni. Úgyhogy ne aggódj, semmi hátrányod nem lesz, én is úgy mentem, hogy azt se tudtam, melyik pedál mire való :) Sok sikert!
2/8 anonim válasza:
Nem te vagy az első, sőt legtöbbünk nem vezetett előtte, csak azt kevesebben hangoztatják, mint azt, hogy "én már vezettem". Úgyis elmond mindent az oktatód, hiszen ezért van. Nyilván nem hátrány ha tudod melyik pedál mire van, de úgyis félelmetes az elején. A legjobb az, hogyha minél hamarabb megnyugodsz, mert akkor könnyebb. Amúgy is olyan embereket látok az utakon, hogy el nem tudom képzelni, hogy hogyan is tud autót vezetni, nemhogy a jogsit, hogy szerezte meg. Ha ők elgurulnak A-ból B-be akkor neked is menni fog. Ha bénázol ne húzd fel magad rajta, mindenki így kezdte. Gondolod át, mit rontottál el és legközelebb próbáld jól csinálni. Ne félj az oktatód úgyse hagyja, hogy összetörd az autót, szóval nagy baj nem lehet. ;)
3/8 A kérdező kommentje:
Na, akkor megnyugodtam. :D Szerencsére nagyon gyorsan szoktak rámragadni a dolgok, csak az elejétől félek kicsit.
2021. máj. 6. 20:33
4/8 anonim válasza:
Jogilag nem is vezethetnél másképp, csak oktatóval.
5/8 A kérdező kommentje:
Jogilag, közúton. Magánúton azt csinálhatnék, amit akarok.
2021. máj. 6. 21:24
6/8 anonim válasza:
Mutass nekem ilyen magánutat. A közforgalomnak átadott magánút közútnak számít.
8/8 A kérdező kommentje:
#6 jó, akkor magánterület, szellemváros, lepusztult mező, lényegtelen, nem ez volt a kérdés.
2021. máj. 6. 23:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!