Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha valakit ne adj isten nem...

Ha valakit ne adj isten nem lehet megtanítani vezetni, akkor hány óra után mondja ezt meg az oktató?

Figyelt kérdés
Van olyan hogy valaki annyira reménytelen hogy nem megy egyszerűen? És ilyenkor ezt hány óra után mondja meg az oktató? Én 12 nap múlva megyek vezetni de nagyon félek. Már arra jöttem rá hogy lehet őrültség volt ebbe az egészbe bele fogni. Nem is tudom mi szállt meg mikor ezt elkezdtem.

2021. máj. 6. 16:10
 1/7 A kérdező kommentje:
Amúgy is félek az autóktól.
2021. máj. 6. 16:10
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Általában az ötödik sikertelen vizsga után PÁV-ra mennek ahol úgyis kiderül, de ha van egy kis lelkiismeret az oktatóba akkor már a 3.után elküldi, hogy legalább a pénzét ne szórja feleslegesen.

Persze ez tényleg ritka eset, mert legalább az oktatónak is meg a sulinak is pénze van a bukásokból.

2021. máj. 6. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem megmondani nem fogja, az oktató nem katolikus karitasz, neki jó pénz ha jársz hozzá minnél tovább. De egyébként előre ne legyenek ilyen gondolataid.

Nyilván ha nem akarsz vezetni (nem akkor ha félsz tőle, meg azt gondolod nem fog menni, hanem ha tényleg nem is akarsz) akkor hagyjad abba, el se kezdjed. De az ne hátráltasson hogy azt gondolod hogy nem fog menni, sokan voltak így vele akik normálisan megtanultak utána.

2021. máj. 6. 16:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs. Aki akarja meg tudja szerezni a jogsit. Lehet nem 30 órát kell vezetned hanem 40-et 50-et stb. Nem mindenki érzi ugyan úgy a kocsit, nem mindenki vezetett sutyiban az apjával már 12 éves kora óta. Ezért van ott veled az oktató, hogy segítsen.

Majd ha kikerülsz a forgalomba egyedül meglátod milyen embereknek is van jogsija. Félelmetes.

2021. máj. 6. 16:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm szépen egyébként igazatok van mindenben.
2021. máj. 6. 16:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként sokan úgy értelmezik a 30 óra gyakorlatot, hogy az után kell menni vizsgázni, és le kell tenni a jogsit, mert külömben bénák lesznek. A 30 óra a kötelező, nem az ami után egyből elvárható hogy levizsgázz elsőre. Semmi gond nincs azzal, ha valakinek csak kétszerennyi után sikerül.
2021. máj. 6. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:

A mai világban, mai vezetési helyzetekhez kevés a 30 óra.

Nyilván van aki meg tudja csinálni hamarabb. A 8 osztályos tananyagot is sokan végig tudnák venni 6 év alatt is. De ettől még 40-50 az átlag.

De tény, hogy mindenki kap előbb utóbb jogosítványt, félelmetes ami az utakon megy.

2021. máj. 6. 18:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!