Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Manapság 500 000 ből lehet...

Manapság 500 000 ből lehet használható kocsit venni?

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy a mai árak mellett 500 000 ből lehet e olyan használt kocsit venni ami nem hullik szét az első úton nem romlik el benne hetente valami... És nem utolsó sorban nem röhögik széjjel az emberek magukat hogy milyen szar egy kocsi!
2010. aug. 23. 08:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet.
2010. aug. 23. 08:50
 2/8 Beatrix17 ***** válasza:
Hasznaltauto.hu és egy nagyon jó szerelő a vásárláshoz
2010. aug. 23. 08:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze,hogy lehet.Nem szabad elkapkodni,nagyon körül kell nézni.Ha rám hallgatsz nem kereskedőtöl veszel,és amint az előbbi is írta vigyél lehetőleg egy szakit magaddal.Öreg dízelt én nem vennék,csakis benzinest.
2010. aug. 23. 09:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem is nehéz manapság... Nagyon olcsón mennek el a használt autók, mert nincsen piaca. Néha csak bámulok, hogy az emberek milyen autókat adnak ki a kezük közül 500-600 ezer forintért. A legtöbb embernek sajnos szüksége van a pénzre. Tehát nagyon jó verdát lehet venni 500-ból, persze okosan kell körülnézni, százezres eltérések lehetnek azonos állapotú és típusú autók között. A csilli-villi külső ne tévesszen meg, se az eladó szövege. Ő úgy is elő fogja neked adni, hogy korához képest ilyen jó autót nem találsz még egyet.

Fizess meg egy szerelőt és vigyed el magaddal.

Én 600-ból olyan autót vettem 2 éve, hogy a mai napig el sem hiszem hogy sikerült elhoznom ennyiért.

Szóval hajrá!

2010. aug. 23. 09:26
 5/8 anonim válasza:
200-ért adtam el a GTD 2-es golfomat. Tip-top volt a tü-tü.
2010. aug. 23. 11:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Simán lehet. Első generűciós Cordobákat (93-99) simán tudsz venni ennyi pénzért.

[link]

Vagy a ráncfelvarrott ami kicsit sérűlt de nem gáz még pont 500ért

[link]

2010. aug. 23. 12:16
 7/8 A kérdező kommentje:
ezek tényleg jók kösz a válaszokat! A kocsi vásárlás még odébb van csak érdeklődtem! Amúgy nem is egy autó szerelő ismerősöm van:D
2010. aug. 23. 22:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze,csak az a kérdés milyenek az igényeid.:-)
2010. szept. 2. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!