Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha a forg.vizsgán nem kapok...

Ha a forg.vizsgán nem kapok hibapontot, de nem tudok hátramenetbe rendesen beparkolni, akkor megbuktatnak?

Figyelt kérdés
Úgy gyakoroltam itthon, hogy a vonalat néztem és mellette bevezettem az autót, na de ez az oktatónak nem tetszik, hátra kell néznem, és akkor a kocsi keresztbe fog csak állni
2008. dec. 6. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Tolatni csak úgy szabad, ha hátrafele nézel. Mindig a menetiránynak megfelelően kell figyelned. Azaz ha tolatsz, akkor hátrafele. Mit csinálsz, ha csak magad mellett nézed a vonalat, és mögötted lelép egy gyerek (vagy akár felnőtt)?

Sajnos hátrafele is kell nézni. Inkább gyakorold a tükörből illetve a váll fölött hátrafordulós tolatást. Nem csak azért, hogy ne bukj meg, hanem azért is, hogy később, ha már lesz jogsid is menjen és ne üss el senkit.

Mindenki másnak is megy. Gyakorlással neked is menni fog!!!

2008. dec. 6. 15:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen akkor sajnos megbuktatnak :S
2008. dec. 6. 16:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Hiába gyakoroltam, soha nem tudok akkor 2 vonal közé állni:S
2008. dec. 6. 17:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Engem forgalmin Ezért vágtak el, mert elfeljtettem hátranézni és tükörből tolattam:S
2009. jan. 23. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!