Merre utazzak fel kocsival Budapestre (I. kerület) reggel 8:30-ra az emelt érettségimre és hánykor induljak?
7-es felesleges P+R-ben megállnia, egyelőre még ingyenes a parkolás egész országban. Környéken simán le tud parkolni. De egy órát én is szánnék rá, a dugó, parkoláskeresés - jól leírták már előttem. Főleg úgy, hogy egy érettségiről nem lehet késni egy percet sem.
Hogy hánykor indulj? Hát a Google Maps-ben beállítottam a Kecskemét és az iskola közti utat reggel 7:30-as érkezéssel, és azt írja, hogy az út 1 óra - 1 óra 40 perc. Én másfél órával korábban, tehát 6 órakor elindulnék. Ha egy reggel 6 órás indulást megcélzol, az simán jó.
Sok sikert!
11: Csakhogy egy P+R parkolóig nincs dugó, és onnan a gyorsaság miatt érdemes átszállni, 20 percnél rövidebb az idő onnan BKK-val, míg autóval háromszor, négyszer annyi idő is lehet.
Nem a parkolási díj miatt írtam ezt az autóletételt.
Különben én ennél kijjebb is, nem ennyire belvárosban is van, hogy megérkezés után 20-25 perc csak a parkolóhelykeresés, csak kerengünk, kerengünk... sokszor.
nincs telepítve a google maps a gépedre?
Beállítod a tervezett érkezés napját és időpontját, majd feldobja az utazás várható maximális és minimális időpontját. Belövöd max.-ra és azzal számolsz.
A parkolás miatt 7 körülre jó lenne odaérned, gondolom nem egyedül mész erettségizni, aki teheti kocsival fognérkezni, meg a belvárosban amúgyis mindig hamar elfogy a parkolóhely, mióta ingyenes.
Most dugó annyira nem jellemző, viszonylag járható az egész város, de bármikor lehet egy baleset, ami miatt fél-1 órát csúszol. Autópályán meg főleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!