Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Merre utazzak fel kocsival...

Merre utazzak fel kocsival Budapestre (I. kerület) reggel 8:30-ra az emelt érettségimre és hánykor induljak?

Figyelt kérdés
Kecskemétről mennék kocsival és nem lehet késni, mert pótlás csak ősszel lehetséges. Budapesten már voltam többször is és tudom, hogy reggel rémálom közlekedni, viszont annyira nem ismerem, hogy tudjak jó kerülőket.

2021. ápr. 29. 20:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

7-es felesleges P+R-ben megállnia, egyelőre még ingyenes a parkolás egész országban. Környéken simán le tud parkolni. De egy órát én is szánnék rá, a dugó, parkoláskeresés - jól leírták már előttem. Főleg úgy, hogy egy érettségiről nem lehet késni egy percet sem.

Hogy hánykor indulj? Hát a Google Maps-ben beállítottam a Kecskemét és az iskola közti utat reggel 7:30-as érkezéssel, és azt írja, hogy az út 1 óra - 1 óra 40 perc. Én másfél órával korábban, tehát 6 órakor elindulnék. Ha egy reggel 6 órás indulást megcélzol, az simán jó.

Sok sikert!

2021. ápr. 29. 23:14
 12/18 anonim ***** válasza:
83%

11: Csakhogy egy P+R parkolóig nincs dugó, és onnan a gyorsaság miatt érdemes átszállni, 20 percnél rövidebb az idő onnan BKK-val, míg autóval háromszor, négyszer annyi idő is lehet.

Nem a parkolási díj miatt írtam ezt az autóletételt.

Különben én ennél kijjebb is, nem ennyire belvárosban is van, hogy megérkezés után 20-25 perc csak a parkolóhelykeresés, csak kerengünk, kerengünk... sokszor.

2021. ápr. 29. 23:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Reggel 7:30 pont az az időszak, amikor még lehet parkolóhelyet találni, mert sokan elindultak már munkába (tehát a lakóépületek elől elálltak), de nem érkeztek még meg a munkahelyekhez (jellemzően épp úton vannak, emiatt van dugó :D). Szóval akkor még azért lehet helyet találni.
2021. ápr. 29. 23:29
 14/18 anonim ***** válasza:
18%
Egy 6-6:30 közötti indulással rendben oda fogsz érni, de nagyon figyeld a közlekedési híreket (Waze, Google Maps, Útinform), elsősorban az autópálya miatt. Ha ott beragadsz egy baleset mögött, mehetsz ősszel érettségizni. (Én lehet inkább indulnék hamarabb és a főutat választanám, ott könnyebb korrigálni pl. friss baleset esetén .)
2021. ápr. 30. 06:07
 15/18 anonim ***** válasza:
52%
Parkolni pedig a Gellérthegy utcában tudsz kényelmesen, ott mindig van hely.
2021. ápr. 30. 06:08
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

nincs telepítve a google maps a gépedre?

Beállítod a tervezett érkezés napját és időpontját, majd feldobja az utazás várható maximális és minimális időpontját. Belövöd max.-ra és azzal számolsz.

2021. ápr. 30. 07:02
 17/18 anonim ***** válasza:
60%

A parkolás miatt 7 körülre jó lenne odaérned, gondolom nem egyedül mész erettségizni, aki teheti kocsival fognérkezni, meg a belvárosban amúgyis mindig hamar elfogy a parkolóhely, mióta ingyenes.

Most dugó annyira nem jellemző, viszonylag járható az egész város, de bármikor lehet egy baleset, ami miatt fél-1 órát csúszol. Autópályán meg főleg...

2021. ápr. 30. 13:51
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok és gyors választ:D még nem tettem fel ebben a kategóriában kérdést, de nagy hiba volt, ritkán kapok ilyen sok és jó választ.
2021. ápr. 30. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!