Milyen a reakcióideje egy jó sofőrnek?
#6 -os azért a 0,15 elég erős, ha ez valóban így van akkor az a a statisztika alapján elég jónak számít.
Ez van, akkor "vén" 18 éves fejjel már inkább el sem kezdem, mert idősnek számítok, legalábbis a reflexeim alapján.
8., 10. vagyok.
Mi a baj abban, hogy a kérdező által mutatott tesztet kipróbáltam, és az eredményeket átszámoltam méterben.
Tehát közel 8 métert tesz meg az autóm 60-as sebesség mellett.
A reakcióidő letelte után jönnek csak az egyebek. A fék benyomása, lassulás és megállás stb.
Ezek a tesztek nem sokat érnek, mert nagyon függ attól, hogy milyen hardveren nézed.
Pl. A telefonon nem bírtam 0,35 alá menni. PC-n simán hoztam 0,25-ös átlagot elsőre.
#6 ezzel például az a gond, hogy egy 60 Hz-es monitoron sokkal rosszabb reakcióidőd van, mint pl. egy 144-esen. 240-ről nem is beszélve.
Nekem egyébként 0,2-0,3 körül van, 60 Hz monitoron, tehát 144-en 0,1-0,2 közé is le tudnám vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!