Hogyan lehet az útkereszteződésben használatos reakcióidőt/rutint megtanulni?
A legjobb tudásod szerint.
Azért nevezik rutinnak, mert könyvekből, leírásokból nem lehet megtanulni, ha sokat vezetsz, akkor fogod megtanulni, azaz akkor fog rutinná válni.
"igen de az első ilyen esetben mit csináljak mikor még semmi rutin és nem tudom hogy kell?"
Figyelj arra, amit az oktató mond...
Én minden mástól féltem az első éles vezetésem előtt, de valahogy a kereszteződésektől sosem :D Eleget ültem előtte autóban, hogy tudjam, mikor, kinek, merre, hogyan.
Viszont az tény, hogy ezek, amiket kérdeztél csak úgy fognak javulni, ha vezetsz. Magától nem jön, és sehogy máshogy nem lehet elsajátítani, csak élesben.
Vezess figyelmesen, kereszteződésben mindig legyél körültekintő, nézd a táblákat. Kevés kereszteződés van, ahol manapság nem jelzik táblával, kinek van elsőbbsége, ráadásul egy kereszteződésen nem 100-al fogsz áthajtani, hanem lesz időd felmérni, kire, mi vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!