A fidesz meghosszabbítja a veszélyhelyzetet őszig. Most akkor ezzel a parkolás is szeptemberig ingyenes marad?
Több hírportál is lehozta már. 2 másodperc alatt rákereshettél volna.
tessék:
Egyedül az nem világos, hogy ebbe az ingyenes parkolás is mindenképp beletartozik-e vagy sem, mert anno veszélyhelyzettel együtt jelentették be az intézkedést, máskor meg azt mondták csak addig tartják fenn amíg "előnyös"
plusz telt házas focimeccseket akarnak júniusban, nyitnak a vendéglátósok, sulik stb. Nincs semmi indok fenntartani ezt az amúgy is idióta rendeletet.
"azt a törvényjavaslatot, melynek értelmében a kormány őszig meghosszabbítaná"
TörvényJAVASLAT. MeghosszabbítANÁ.
Nyelvtanra nem jártál be?
Javaslat (nem rendelet), és feltételes mód.
Látom működik az agymosás szépen.
Nem az a lényeg, hogy túl legyünk ezen a szarságon, és normális életet éljünk, mint másfél-két éve, hanem hogy ingyen parkolhass, a műszaki nélküli bontószökevényeddel.
Nincs kocsim te idióta, és utálom az ingyenes parkolást, örülnék ha újra fizetős lenne, ezért szerettem volna tudni, hogy ez a rendelet csak a veszélyhelyzettel együtt jár- e minden esetben.
Egyébként, ha már kipattant valamelyik fejéből ez, egyértelmű, hogy meg is csinálják, mint sok mást... 2/3- al mindent megszavaznak.
Le idiótázol, mert válaszolni merészeltem a kérdésedre, és szóvá mertem tenni a nyelvtani képességeidet (szövegértés)?
De, honnan a faxomból kéne tudnom, hogy van-e autód, és hogy minek örülnél?
Nem vagyok gondolat olvasó.
És továbbra is, csak JAVASLAT.
Majd akkor gyere vissza, ha a kormányrendelet benne lesz a Magyar Közlönyben.
Akkor minek feltételezted hogy ingyen akarok parkolni?
Ok. Majd emlékezz erre te is, mikor hivatalosan bejelentik a hosszabbítást.
Egyébként a konkrét kérdésre nem válaszoltál 1 szóval sem. Hogy a veszélyhelyzet meghosszabbításával az ingyenes parkolás is szeptemberig megmarad- e vagy sem.
De, válaszoltam.
JAVASLAT. NEM RENDELET. MÉG CSAK BE NYÚJTOTTÁK. ESETLEG. TALÁN...
De te nyugodtan folytasd az agymosást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!