Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hova vigyem el kisfiamat...

Hova vigyem el kisfiamat repülőket nézni Ferihegy 1 vagy 2-re?

Figyelt kérdés
Kisfiamat ki szeretném vinni repcsiket nézni. Tudnátok segíteni, hogy hova érdemes és fizetni kell-e érte?
2010. aug. 21. 21:49
 1/8 anonim válasza:

asszem ferihegy 1-en kimégy a kerités mellé és ott látni közelről.. :)

de van ott vmi repülőgép múzeum is a közelben ahol be is lehet szálni több félébe

2010. aug. 21. 21:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Ferihegy 2-n tutira van kilátóterasz, Ferihegy 1-n még nem találkoztam vele, de persze attól még lehet. Az előbbi hol fizetős, hol nem (fogalmam sincs, min múlik), de ha fizetős, akkor is csak párszáz Ft körüli összeget kérnek.
2010. aug. 21. 21:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Ferihegy 2- n van a kilátóterasz az biztos. Többször ki akartam már menni rá de még egyszer sem jött össze, mert mindig zárva volt. :-/
2010. aug. 21. 22:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Ahogy mégy ki Ferihegy 2re, van ott repülőgép múzeum.

Jártam ott unokámmal, akkor fel lehetett menni a gépre /TU134 volt/, akkor ült először repülőn. Azóta igaziból is vagy 8*..

2010. aug. 21. 22:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
2010. aug. 21. 22:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Ferihegy 1-en is van kilátóterasz és ingyenes.
2010. aug. 21. 23:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Ferihegy 1-en van kilátóterasz és ingyenes. Viszont sokkal kevesebb gépet lehet látni, ill. messzebb van a kifutóktól, mint Ferihegy 2. Ott viszont fizetős a kilátóterasz. (nem tudom mennyibe kerül).

2-ről több gép indul, így gurulni biztos több gépet fogsz látni, ha a 2 teraszára mentek. De szerintem felszállni is, mert jobb helyen van...

2010. aug. 23. 11:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek is! Képzeljétek, ma azt az infót kaptam egy ismerősömtől, hogy Ferihegy 2 kilátóterasza már egy jó ideje zárva van és nem is mostanában fog kinyitni. Nagy kár! Így más választás nincs mint Ferihegy 1.
2010. aug. 23. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!