Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit lehet szeretni az autók,...

Mit lehet szeretni az autók, járművek hangjában?

Figyelt kérdés

Ugye sokat hallani hogy ennek vagy annak de jó hangja van, ez sor 5, az sor 6 ezért van jó hangja, a V8-at említeni sem kell, akkor a nagyobb gépek, akár kamionok, mozdonyok amikre még hallottam.

De most mi ennek a háttere, egy monoton zúgásnak úgymond mi adja az élvezeti értékét?

Jó, max a frekvencia váltakozik a fordulatszám változáskor, de amúgy ugyanaz a monoton zúgás végig, akkor mi az amit sokan szeretnek benne?

2021. ápr. 13. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért amikor egy Csörgő vagy egy Szergej megindul egy tisztességes rakott tehervonattal, az minden, csak nem monoton :)

Egyébként nálam ez nagyon egyszerű: gyerekkori nosztalgia a Balaton-parti családi nyaralásokról. Azért ami nagy , piros , mozog és rohadt hangos, az feltűnik és megragad a gyermeki agyban. Nos, valahonnan innen jön ...

2021. ápr. 13. 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én se tudnám megmondani és én is szeretem a motorhangokat, talán mert erőt sugároz... egy elektromos kocsi csak megy mint valami dodgem.
2021. ápr. 13. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor Te még nem hallottál utánégetővel felszálló vadászgépet közelről :))))
2021. ápr. 13. 15:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

#2-esnél a pont. Külföldön dolgoztam, és a szolgálati kocsim egy lehasznált nyolchengeres Oldsmobile volt. Ott szerettem bele az automata váltóba, és a nyolc hengerből jövő muzsikszerű kidörrentő hangba..y

Imádom a TikTokon látható hatalmas ausztrál kamionok hangját..(is)y

És mint előttem írták...ha egy Szergej elindul, ott a közelében remeg minden.

Nem véletlen hogy már a kétezres Harley a divat..itt is van néhány. Rossz hallgatni a tízezret pörgő ötvenköbcentisek visítását.

2021. ápr. 13. 15:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a chopperemmel suhanok az minden csak nem monoton. Alapjáraton pöfög, röfög, 3-4ezres fordulaton duruzsol, ha csuma gázt húzok, akkor üvöltözik, és sebesség váltásnál még vissza is pofázik ( durrog), tisztára mintha egy nővel beszélgetnék. Rendesen változatos és sokrétű a hangja, már a hallgatása is szórakoztató.
2021. ápr. 13. 16:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen alapon mit lehet szeretni a zenében?

Hiszen az is csak frekvenciák változása.

És még a hülye madarak is csiripelnek egész nap, mint az őrültek, hát mit szeretnek benne? :D

2021. ápr. 13. 17:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi erővel....

Evésben mit lehet szeretni? Csak rágsz és nyelsz.

Szexben mit lehet szeretni? Csak ki-be húzogatod.

Mindenre lehetne ilyet kérdezni.

2021. ápr. 13. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!