Mit lehet szeretni az autók, járművek hangjában?
Ugye sokat hallani hogy ennek vagy annak de jó hangja van, ez sor 5, az sor 6 ezért van jó hangja, a V8-at említeni sem kell, akkor a nagyobb gépek, akár kamionok, mozdonyok amikre még hallottam.
De most mi ennek a háttere, egy monoton zúgásnak úgymond mi adja az élvezeti értékét?
Jó, max a frekvencia váltakozik a fordulatszám változáskor, de amúgy ugyanaz a monoton zúgás végig, akkor mi az amit sokan szeretnek benne?
Azért amikor egy Csörgő vagy egy Szergej megindul egy tisztességes rakott tehervonattal, az minden, csak nem monoton :)
Egyébként nálam ez nagyon egyszerű: gyerekkori nosztalgia a Balaton-parti családi nyaralásokról. Azért ami nagy , piros , mozog és rohadt hangos, az feltűnik és megragad a gyermeki agyban. Nos, valahonnan innen jön ...
#2-esnél a pont. Külföldön dolgoztam, és a szolgálati kocsim egy lehasznált nyolchengeres Oldsmobile volt. Ott szerettem bele az automata váltóba, és a nyolc hengerből jövő muzsikszerű kidörrentő hangba..y
Imádom a TikTokon látható hatalmas ausztrál kamionok hangját..(is)y
És mint előttem írták...ha egy Szergej elindul, ott a közelében remeg minden.
Nem véletlen hogy már a kétezres Harley a divat..itt is van néhány. Rossz hallgatni a tízezret pörgő ötvenköbcentisek visítását.
Ilyen alapon mit lehet szeretni a zenében?
Hiszen az is csak frekvenciák változása.
És még a hülye madarak is csiripelnek egész nap, mint az őrültek, hát mit szeretnek benne? :D
Ennyi erővel....
Evésben mit lehet szeretni? Csak rágsz és nyelsz.
Szexben mit lehet szeretni? Csak ki-be húzogatod.
Mindenre lehetne ilyet kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!