Közúti igazoltatásnál mennyire gyakori a szondáztatás?
Figyelt kérdés
Nem igazán szokott előfordulni, hogy hétvégén váratlanul kell mennem valahová, ezért megszoktam, hogy ha nincs semmi tervem, akkor nyugodtan ihatok egy sört, vagy akármi. Múlt héten viszont úgy alakult, hogy mégis mennem kellett (részeg persze nem voltam, egy sör volt bennem kb. 1 órával korábbról, szóval nem befolyásolt, de valószínűleg még kimutatható volt). Ment is nyilván a félsz, hogy csak most ne igazoltassanak, sikerült is megúszni.
Viszont ez felvetette bennem a kérdést: a szondáztatás az általános dolog igazoltatásnál, vagy különösebb ok nélkül nem szokás? Mint mondtam, akkor már rég nem befolyásolt az, ami bennem volt, szóval nem lett volna oka feltételezni a rendőrnek, hogy ittam. Így mekkora eséllyel szondáztatott volna meg?
2021. ápr. 10. 08:55
1/1 anonim válasza:
Nem ritka, de nem is általános. Így tudnám összegezni a tapasztalataimat. Húsvétkor pont szokás volt sokat szondáztatni, most bekamuzták, hogy olyan sokan voltak jófiúk tavaly, hogy idén nem nagyon fognak szondáztatni. Közben persze a kritikától tartottak valójában, mert egy év alatt nem sikerült járványkompatibilis szondáztatási módszertant kialakítani , ami nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!