Igaz (szondáztatás)?
Igaz hogy néha a rendőrök megállítanak találomra egy biciklist és megszondáztatják? Kimutatja ha csak egy pohár sört ittál meg? Ja és ha azt mondom h konyakos bonbont ettem akkor tényleg vesznek vérmintát? , vagy ilyen elszánt zsernyákok nem léteznek?
15f
köszi
én nem hordok személyit, olyankor továbbengednek?
és ha rájönnek h kiskórú vagyok az súlyosbít vmit?
Engem megállítottak jónéhány éve éjszaka es kérdezte hogy ittam e. Mondom neki ha azt mondom hogy nem akkor mi van? -akkor bevisz az őrsre megszondáztatni (nem volt nála szonda gyalog volt)
Jól van mondom ittam egy pohár sört. (Tényleg annyit ittam) Megbüntetett 1000Ft-ra bakker!!!!! Amikor töltötte ki a szutyok papírját jött egy másik figura biciklivel olyan részegen hogy az út mind a kettő padkáját érintve kacsázott. Odajött hozzánk mert történetesen ismert a srác, megkérdezte hogy minden rendben van e :D a rendőr meg csak elhajtotta.
hát ezt megszívtad...
mondjuk a személyim kemény másfél éve lejárt, ráadásul a képen még tök máshogy néztem ki 3 évvel fiatalabban
A személyi az nem dísznek van ám :D Csináltass újat, mert köteles vagy mindig magadnál tartani, még akkor is, ha a sarki kisboltba mész le.
Ha nincs nálad igazoltatáskor, akkor az őrszobára is bevihetnek a rendőrök addig, amíg valaki hitelt érdemlően nem tud igazolni téged (pl szüleid bejönnek érted és elmondják, hogy te az ő fiuk vagy)
Hány évre adják most a személyit?
Azt írod 3 évvel fiatalabb vagy a képen és másfél éve lejárt...
Ez nekem nem kerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!